Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla dziadka:)
Daria no ja to jak na szpilkach bym chodziła....uuuuu życzę aby wszystko rozegrało się po Twojej myśli...
Czekaja...nio nie denerwuj się już....
Olguś powodzenia w pracy, aby noga za mocno nie dokuczała...
miłego dnia kobitki:) -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja dopiero wczoraj wieczorem wróciłam do domu, nie miałam neta i jak inaczej dać wam znać, napiszę to samo co na lipcówkach, przepraszam, że się powtarzam
Zuzia przyszła na świat SN, poród 14 h, niestety okazało się, że mała rzeczywiście miała położenie twarzyczkowe, ale udało się ja wypchnąć po jakiejś 1,5 - 2 h parcia.
Zuzia ma 50 cm, waży 3330 gr i jest cudowna.
W trakcie porodu trochę popękałam (trochę mówi położna) ale do dnia dzisiejszego nie usiadłam jeszcze na tyłku, leżę albo stoję, ale stać tez za długo nie mogę. Wyskoczył mi też ogromny hemoroid i dodatkowo utrudnia sprawę
Ze szpitala wyszliśmy "warunkowo" bo mała ma żółtaczkę, była naświetlana, ale jeszcze nie jest dobrze. We wtorek kontrola. Mam nadzieję, że przejdzie bo jak nie to mała znowu do szpitala wezmą
W związku z żółtaczka podaje małej i pierś i mm. długo się opierałam ale spadała z wagi, spała, było coraz gorzej
W szpitalu masakra, przepełnienie, leżałam na sali 2-os z 3 osobami bez toalety i łazienki i niedomykającymi się drzwiami.
Jak mąż zrzuci zdjęcia na komputer, wstawię pokazać małąRuda27, Anastazjaaa, Malenq, Paula55, Czarnula87, Eweloka84, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ciesze sie ze jestescie juz w domu, my tu czekalysmy na wiesci od Ciebie..
Az nie moge sie doczekac zdjec Twojej Zuzi
Czytam teraz o tym ulozeniu twarzyczkowym i powinno byc cc po wykryciu tego.. Jejku musisalas sie wycierpiec, dobrze ze wszystko sie skonczylo pomyslnie. A malutka teraz nabierze sil i zoltaczka minie napewno
A powiedz mi waga sie zgadza z tym z usg? Bo malutka ta Twoja kruszynkaPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Właśnie jeden lekarz na USG genetycznym III trymestru to wykrył, ale moja lekarka powiedziała, że mała leży ok.
Na samym początku na USG jakoś dziwnie ten lekarz długo patrzył, ale nic, potem przyszedł ordynator, położna powiedziała że się wystraszył podobno, ale że jeszcze jest szansa że mała inaczej się wstawi i próbujemy. Na szczęście się udało, nie wyobrażam sobie 14 h porodu + cc
Waga zgadzała się z ostatnim USG ze szpitala, było najdokładniejsze, wykazało 3400, ale tydzień wcześniej inne pokazywało 3700 -
nick nieaktualnyPaula kurcze az sie boje sama porodu, jak tak dziecko sie moze obrocic.. Mam nadzieje ze u mnie tak nie bedzie, bo to napewno wolalabym cc..
Super, ze u was dobrze wszystko sie skonczylo
A jak malutka? Grzeczna? Jak nocki? Ma wloski?
A to z waga niezle, jak wczesniej 3700, ale to wiem ze orientacyjne i sie tym nie sugeruje w sumie.. A myslalas ze bedzie taka malutka 50 cm?Paula_29, Malenq lubią tę wiadomość
-
Przeważnie grzeczna, wczoraj w nocy tylko dała koncert, ale może za dużo wrażeń, nowe miejsce, zaburzone karmienie przez ten wypis itd a poza tym coś ją brzuszek bolał. Muszę zacząć diety pilnować
Myślałam, że będzie większa bo mówiła moja doktorka że duże stopy i długa kość udowa a tu taka niespodzianka
Dziś mama pobiegła dokupić kilka ubranek na 56 cm, bo w tych na 62 się topi
Ma włoski czarne i na razie granatowe oczyAnastazjaaa, Ruda27, Malenq, Paula55, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki!!!
Paulinko gratulacje jejszcze raz!!! Kochana jestes taka dzielna i wspaniala!!! Mimo wszystko dalas rade i podarowalas swojej corce cos najwspanialszego na swiecie!!! Spisalas sie na medal! tak sie ciesze
Super ze znalazlas dla nas chwilke bo wszystkie tu czekalysmy!
Zuzia faktycznie kruszynka ale ksiezniczki tak maja
Oby zoltaczka odpuscila!
Powiedz jak twoje odczucia bolu porodowego? Mega strasznie bylo? Mialas znieczulenie?
Pozdrawiam laseczkiPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki wogole to caly dzien bylismy dzis poza domem ale kupilismy dzis lozeczko, komode, pampersy i troche innych pierdol
Bylismy tez w praku rozrywki ze znajomymi. Pogralismy na automatach, pierwszy raz przegralam w cymber gaya i przepuscilismy troche kasy na maszynach haha potem chinska knajpa i padam na twarz
Znajomi w szoku ze na koniec ciazy z takim brzuchem a ja taka aktywna ale super sie czuje
Nie moglam sie doczekac zeby poczytac co u was...
Daria jeszcze troszke cierpliwosci wiem ze latwo sie mowi ale mnie tez to czeka
Olguskurde przeoczylam co sie z tw noga stalo ale powrotu do sprawnosci zycze.
Aniu zdrowka dla dziadziusia. Nie wazne ile ma lat... Wazne zeby dal chlopina rade!
Olcia i Rudasku mam nadzieje ze u was okczekaja, Anastazjaaa, Ruda27, Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Olga a co sie stalo z noga bo ja nic nie wiem:( tak czy inaczej zdrowka:)
ja tez dzis mialam mily dzien:) maz sie troche zrewanzowal:) bylo kino pyszny obiad na miescie i jeszcze miala byc kawa mrozona ale Pani u dekera powiedziala ze ich lokalu nie dysponuje tym rodzajem kawy:) to nie:) zjadlam wodnego loda i chyba bardziej mi smakowal i kalori mniej:)Paula55, Ruda27 lubią tę wiadomość