Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:dużo większy niż zwykle?
-
Daria wozeczek sliczny a te zabaweczki wiszace sa super jak z Marcelem chodzilam na spcer to to go najbarziej interesowalo
plus taka maskotka glosnik pod ktora siostra podpinala ipada i lecialy muu wszytskie bajki i piosneki dla dzieci od malutkiego jak tylko do domu go rpzywieszli
OLa nie dziwie sie ze sie wnerwilas bo tez uwazam ze powinno sie razem o takiej nowinie mowic ;/
ale teaz juz nie zmienisz nic wiec uspokoj sieRuda27 lubi tę wiadomość
-
ruda och prześliczny, napatrzeć się nie mogę
czekaja wrote:Boze czy wy tez mialyscie takie ciasnienie na meza na poczatku ciazy?? normalnie wszystko mnie denerwuje. dzis napisalam mi ze pwoeidzial rodzicom ze jestemw ciazy tak beze mnie. Moze dla niego to nie ma znaczenia ale ja chcialam przy tym byc:( smutno mi i na pewno nie zrozumie o co mi chodzi tylko powie ze mam fochy...
az sobie meslisy zrobilam bo sie wkurzylam na maksa
ja ciśnienia nie mam, ja mam chcice na niego, ale mój takich numerów beze mnie by nie odwalił więc współczuję i rozumię że jesteś wkurzona - też bym była
Ania może faktycznie owu idzie
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
noo raczej tylko troche pozna bo zawsze mialam max 19 dc ;/ ale to moze przez wyjazd choc na wyjezdzie takmnie naparzak jajnik i takie mialam potoki ze msyalam ze wtedy byla owu
-
hej jestem tu nowa i od miesiąca staramy sie o dzidzie lecz dzis sie okazało że to nie tak proste jak myślałam bo przyszła dziś z rana @ ;( wiec czekam na nastepny ms zobaczymy mam ogromne nadzieje ale nie chce sie zabardzo nastawiać że za drugim razem sie uda .....mam 26 lat i jesteśmy juz 3,5 roku po ślubie witam Was moje kochane
-
nick nieaktualnyCzekaja skarbie....ja miałam ciśnienie na początku, bez żadnej przyczyny....ale to o czym napisałaś.....grrrrrrrrr miałaś rację, że jesteś zła...współczuję...ale może ON z podekscytowania nie mógł się powstrzymać??? albo coś usłyszał od rodziców, że sprowokowało to Jego wyznanie....
Aniu jak dziadek???
Boszzzzzz coraz gorzej znoszę ten upał... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyuuuuu to współczuję, to źle....przykro mi, kolejne zmartwienie....jejku:(
dużo, dużo zdrówka dziadkowi .....
nio Anast.....jest tak gorąco, że mam wrażenie, że moje płuca są do połowy czymś zajęte i nie mogę "pełnego" oddechu wziąć..... nic nie mogę zrobić, uuuuuuuuuuu jak na mnie to te upały mogą się już skończyć... -
hej DZiewczynki, ja tylko sie witam i zmykam
co do brzuszka to mysle ze bedzie malutki- ja jestem cała mama czyli chudzinka straszna.
Moja mama była w ciazy a malo kto wiedział wiec pewnie u mnie bedzie to samo! ale zobaczymy..co jakiś czas Wam zaprezentuje brzuchol
hehehhe
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ania oby dziadek szybko wrocil do zdrowia. Ile ma lat??
Mamba witaj i nastaw sie pozytywnie ale z duza iloscia cierpliwosci:)
Malenq juz nie wnikam czemu powiedzial beze mnie nie chce sie denerwowac...
No i wieczor i mecza mdlosci oby do rana...
A upalow tez mam dosyc wyjatkowo w tym roku czekam na jesienAnia_84, mamba88, Malenq lubią tę wiadomość
-
ehh juz 80 mu suknela dodatkow ma anemia, niedomykaja mu sie zastawki a teraz to ;/ byl tereaz w sanatorium.. i w dzien kiedy wrocil dostal takiej goraczki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle się usmiałam. Przebieram się teraz w łazience, stoję z gołym tyłkiem. Wpada mój 2-latek. Zanim się zdąrzyłam czymś zasłonić patrzy patrzy i mówi:
-sisi (siusiak) nie ma.... hmmm... nie ma ..... oooo pupa... hmmm. pupa?
No więc moje dziecko stwierdziło że z przodu i z tyłu mam dwie pupyRuda27 lubi tę wiadomość