Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi tez sie zdjecie nie otwiera
Paula no to mieliscie super dzien pochwal sie pozniej zakupami chociaz pewnie macie poskaldane co?
Ola super ze maz sie zrewanzowal
Anastazja no 55 cm to tak normalnie a 50 to kruszynka raczej
Ja bylam z mama na spacerze.. I wyczekujeAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Misia wszystko w kartonach jeszcze
Jesli jutro poskladamy to wrzuce choc fotki golych mebli bo prac bede dopiero za ok 1,5 tyg
Ojj dzien byl mega sle padam zaraz prysznic, kolacja i wyyyro
Ty wyczekujesz a my razem z toba alez sie ekscytuje tym tw porodemRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane!!! Jejku, jak dawno się u Was nie udzielałam Ostatnio tylko na fb zaglądam. Ale musiałam w końcu wejść i dowiedzieć się, jak tam nasza pierwsza rozpakowana mamusia Jeszcze raz ogromne gratulacje Paula!!! I zdrówka dla Zuzi No to teraz po kolei dziewczęta A Ty Daria jak się czujesz? Myślisz, że synuś wyskoczy do terminu?
I pozostałe ciężaróweczki i nieciężaróweczki co słychać???
Eweloka84, Paula_29, Malenq, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInusia no dawno Cie nie bylo.. Dziekuje ze pytasz u mnie dobrze, czekam i czekam.. Raz mam przeczucie ze na dnaich wyjdzie, a raz az sie boje ze nie pewnie sie nastawiam jak Paula wczesniej i bede rozczarowana
A Ty kochana jak sie czujesz? Zaraz wskoczy 3 z przodu, ale ten czas leciPaula_29 lubi tę wiadomość
-
No kochane, czas strasznie zasuwa, aż nie ogarniam jak szybko Dopiero pozytywnymi testami się cieszyłyśmy, a już ostatnia prosta Ja ogólnie różnie, mogłoby być lepiej Mam trochę problemów ze skurczami itd. i tak jak za pierwszym razem ryzyko wcześniejszego porodu. Muszę dużo leżeć i odpoczywać, ale dajemy radę i wierzę, że przetrwamy w dwupaku do końca;) Poza tym mały też szaleje, kopie na potęgę!!! Mimo wszystko kocham te kopniaczki A wiecie co kochane, od wczoraj mam straszny ból w pachwinach i spojenie łonowe też boli. W pierwszej ciąży pamiętam, że też bolało, ale na trochę późniejszym etapie. Jak to jest u Was Daria i Paulina? Macie takie dolegliwości?
-
Powiem ci ze mnie ogolnie to malo co boli
Jesli juz to mam tylko twardnienia brzucha i taki bol okresowy. Czasem zlapie mnie skurcz ale wtedy jest na tyle silny ze musze stanac jesli ide albo zgiac sie wpol.
Jednak nie zdarza sie to czesto wiec napewno organizm sie przygotowuje.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Paula prze ogromne gratulacje noo i gratulacje za wytrwalosc 14 h
czekamy na fotunie
My wczorja na wiosce spedzilismy czas z Marcelkiem.. ehh..swietnie bylo a zarazem..ciazko ..
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nie wiem czemu się nie otwiera, wrzucam raz jeszcze + jedno z dzisiejszego ranka
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5d9b02ef8daa53e2.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a64e09f41afe85b.html
Malenq, Paula55, Ruda27, santoocha, Ania_84, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki..przeleciałam tak szybko tylko Was heheheh mam nadzieje ze wszystko oki
Paula, córcia śliczna..małutki ANiołeczek. mam nadzieje ze bedzie zdrowa i TY tez szybko wrócisz do formy! DZielna Kobitka z CIebie! :*Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie była wczoraj katastrofa z udziałem mojego R do teraz sie z tego smieje...
mój R wczoraj miał przygodę z tłuszczem, smażył kiełbaske na patelni grilowej i ześlizgneła mu sie patelnia i cały tłuszczy wylał mu sie na ręke, dokładnie na 4 i 5 palec! tak przeżywał ze szok!
a ja sie cichaczem smiałam bo nie raz sie oparzyłam ale takich cyrków nie odstawiałam! wierzycie ze spał cała noc na brzuchu z reką w wiaderku z woda!!! myslalam ze pękne ze smiechu ale trzymałam fason i powage...strasznie mu współczułam..hihiihihihczekaja, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurde Rudasek to maz mial "przygode"
Biedny
Moj od wczoraj co teoche sie krwia zalewa tak mu sie z nosa leje pewnie od tych alergii
Wogole to siedzimy i domawiamy rzeczy do wyprawki... Juz mam nerwa na to. Niech wszystko przyjdzie i bedzie spokuj bo zaczyna mnie to draznic
Hahaha wiecie co moja babacia powiedziala jak jej sie najmlodszy wnuk urodzil (byla przy porodzie)?
- ranyyy jaki on brzydki hahahahaczekaja lubi tę wiadomość