Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
OLga
16dc mialas najnizsza tempke po 6 tempkach od najwyzszej powinna wystapic owula
wiec jesli jutro tempka skoczy o min 0,05C to wg mnie to bedzie to -
nick nieaktualny
-
ale ja trzymam kciuki wiec niech sie nie wzy mnie tu zwodzic :Pzalozenie jest jedno ma juz isc tylko w góre ewenualne osiasc na poziomie 37 C
a mnie zaraz kurwica strzeli .
na ulicy przy ktorej mamy biuro odbywa sie
http://www.um.kielce.pl/program-europeady-2014/
masakra ciagle mi graja ;/ -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Masz darmową rozrywkę
Masakra jak mi się coś chce dzisiaj a sama nie wiem co
ja mam ochote na malosolnego
poki co jjem ogorki z ogrodka i pomidorki -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:moze ogorek kiszony
ja mam ochote na malosolnego
poki co jjem ogorki z ogrodka i pomidorki
Nieee, ogórków mi sie nie chce nie wiem co sama, nie wiem czy chce mi się coś zrobić konkretnego, czy coś zjeść czy co nie wiem noAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Nieee, ogórków mi sie nie chce nie wiem co sama, nie wiem czy chce mi się coś zrobić konkretnego, czy coś zjeść czy co nie wiem no
napij sie koktajlu
http://zielonekoktajle.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Co do krwawień po współżyciu to ja się ostatnio tak przestraszyłam, bo jak poszłam do łazienki zaraz po, to spływające nasienie było różowe Ale jednolicie, bez nitek krwi.
Wiem, że to wina podrażnienia, a nie że coś z ciążą nie tak, bo mimo oliwki tarcie było okropne.
Teraz kupiłam żel durexa, może da lepszy poślizg.
Się pochwalić muszę, bo mamy wesele w sobotę i udało mi się kupić sukienkę! 5 godzin ciągania męża po galerii dało rezultaty Choć on jest super do zakupów, nigdy nie narzeka. Nie wiem skąd ma tyle cierpliwości.
O taki ma Szymek apartament pod koniec 23 tcMalenq, Dorotucha, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka cudnie
dzwonilam dzis nic z tego.. na pewno nie bedzie lekara..kurde mam nadziejeze jutro bedzie i wysla bo michal ma wolne od pon do czwarteku jutro idzie ostatni raz do pracy wiec akurat bysmy 31 pojechali do wawy ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wlasnie zalapalam sie na kurs jzyka angielskiego z unii .. dla firm
certyfikat miedzynarodoway egzmain za feee
olga niech szaleje moze cos jest na rzeczy i to wlasnie te inne serducha beda tymi wlasiwymiCzarnula87 lubi tę wiadomość