Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinko bedzie dobrze moze w piate wyjdziesz
nioo my dopieor weszlismy do domku
dzien pelen wrazen i przyjemnosci
najpierw obiad z mezusiem w rewolucjach Magdy Gesler w americanhome
zjedlismy duze burgery
pozniej kino
bylismy na Strażnicy Galaktyki- super filmek
a poo...
lody
Zakupy
mezusiowi kupilsmy sweterek takie elegancki w croppie i bluze
a ja kupilam sobie sliczna kobieca sukieneczke
az widzialam jak mojemu misiowi sie zaswiecily oczka jak mnie w niej zobaczyl
Jutro idziemy kupic karte miejska bo mezu bedzie jezdzil na 8 wiec ja bede musiala jechac autobusem
i idziemy jutro na relax.. czyli basen
Aaa n i jeszcze jeden news..L4 nie udalo sie zalatwic ale widac tak milo byc po wizycie maz dostał tel od faceta ktory mówił ze on go chetnie zstrudni pozniej myśleliśmy ze cos kręci bo powiedzial ze wolne st jest ale zsdzwoni czy na pewno wlasnie zadzwonił misio idzie w czw na 1 dzień piatek powiedzial od razu ze ma wizyte ten powiedział ze spoko i czw potraktuje jako dzuen probny a jak coś. Od pon zaczyna
NO a w piatek ... jedziem do Łodzi po te wyniki -
nick nieaktualnyCzesc mysszki
Ja dalej 2 w 1..
Wywoluja porod w sumie nie bo duza glowka, bo oni tu nawet na to nie patrza (chyba tez ta glowka stopnela)
To raczej dzieki mojej poloznej co sie wstawila za mna.. Doszlo tes dzisiaj ze mam sama za wszystko zaplacic, autrsia nagle mowi ze nie oplaci tego. Wec trzymajcie kciuki zebym urodzila w czw i w sb wyszla.. Bo jak zostane dluzej zas wieksze koszta.. Szkoda slow
Anastazja gratuluje synka i ciesze sie ze wszstko jest dobrze! Odpoczywaj kochana
Paula maluszek jest inaczej obrocony ? U nas na watku jakos miedzy 34-36 obrocil sie maluch wiec u Ciebie tez jest szansa
Aniu oby dobrze wyszlo z ta ptaca i czekam z wami na ten pt w koncu.. Trymam kciuki
Nie odniose sie fo wszystkich bo jestem troche padnieta. Brzuch mnie boli, mam biegunke i siedze na korytarzu..
Trzymajcie sie kochane! -
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Daria jejku...a dlaczego nie opłacą??? uhmmmm przecież jak tam jesteś ubezpieczona to mają obowiązek opłacić....a może później koszta zwrócą?? dopilnuj żebyś po wyjściu miała wszystkie dokumenty i potwierdzenia opłat:)
Będę bardzo bardzo mocno 3mała kciuki abyś jak najszybciej się "rozpakowała"
Aniu to fajny dzień mieliście...fajnie:) potrzeba jak najwięcej teraz tak mile spędzonego czasu:)
Zdrówka wszystkim:)
Miłego dzionka:)Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq no wlasnie wczesniej mowili ze zaplaca a teraz ze nie bo to planowany porod ale bedziemy cos porobowax jeszcze..
Ja wczoraj pilam taka mieszanke na wlasnie oczysczenie wiec to podzialalo
Mialam ktg skurcze sa i po obchodzie bede badana i zadecyduja bo moze dzisiaj zejde na kroplowke..
Trzymajcie za mnie kciuki!
Malenq jak u Ciebie? Tak cos nalo o sobie piszesz
Milego dnia wszystkim kochane!Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochanie u mnie w miarę ok:) bóle głowy ustępują, senność powróciła hehehe.....a tak to maleństwo od ponad tygodnia "siedzi cicho" i brakuje mi "pukania od środka" hehehee mogłoby się tak nie lenić...wiem, wiem potem to już będą "mega kopniaki" - ale same wiecie - ja chcę codziennie "te motylki czuć"
Daria jak już pisałam, bardzo mocno 3mam kciuki za "rozwiązanie"
Uhmmmm kombinujcie, a może coś jednak się uda z tymi płatnościami.....
3maj się dzielnie:) -
Dobryy:)
Aniu super czytac tak pozytywne wiesci u ciebie!! W koncu karta sie odwraca??!!! Oby kochana!!!
Daria no to teraz juz nie ma odwrotu musi sie juz zaczac. Ale ci zazdroszcze mocńo trzymam za was kciuki
Ale masakra wyszla z tym ubiezpieczeniem myslalam ze skoro masz juz zalatwione wszystko to nie moga odmowic. Ale z tego co ja czytalam w regulaminie tej karty (u nas tez sa) to faktycznie tam pisze ze koszta sa zwracane tylko za udzielenie pomocy medycznej w wypadku zagrozenia zdrowia i zycia a planowane leczenie nie jest wpisane w te uslugi...
No szkoda bo to jednak duze koszta
No maluch nam sie odwrocil niby ma jeszcze szanse 2 tyg bo do 37 tyg czekaja... Oby sie zdecydowal. Ale polozna polska powiedziala ze szanse sa niewielkie ale sa... Wiec czekamy w pon mam wizyte to sie cos dowiem.
Malenq kochana im dziecko wieksze tym potem te slodkie kopniaczki przeradzaja sie w bombardowanie :p moj maluch czasem jak mi stopka albo raczka przejedzie po brzuchu to sie zielona robie
Mimo wszystko kocham dotykac te male raczki i nozkiMalenq lubi tę wiadomość
-
czesc DZiewczynki
Witamy sie z Wami
Daria Kochana trzymaj sie jakoś....jak CIe to pocieszy to po wypłacie, czyli za jakiś tydzien ide do fryzjera i robie fryzurke "na Darie"...bardzo mi sie Twoja podoba i chce podobną
a tak poza tym to u nas sie pogoda spitoliła i leje od wczoraj... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny