Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja nie wiem czy to dla Ciebie jakieś pocieszenie, ale jeśli plamisz na brązowo to podobno to nic groźnego, ja plamiłam jak mi się krwiaczek podkosmówkowy opróżniał, także nie powinno to oznaczać nic złego. A może do tej pory poprosisz kogoś by Ci wysłał luteinę paczką, byś była spokojna
W każdym razie trzymam kciuki, na pewno będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 20:50
-
Anastazja ja też plamiłam 1,5 tyg podczas największych wymiotów. I wszystko było ok. Żadnego krwiaka nie miałam, łożysko się nie odklejało, żadnej lutki nawet nie musiałam brać.
Daria gratuluję!
Cudownie, że masz już Synka przy sobie. Wracaj szybko do formy i czekamy aż przedstawisz nam swojego potomka -
Ewelinko .. jesli Gronkowiec nie uaktywnil sie to spokojnie.. jelsi nawet to niech biora wymaz i mozga zrobic autoszczepionke ..ale poki co pewnie dadza leki
ja mam gronkowca w gardle i nosie..
stad moje czeste choroby .. tak samo gronkowie c jest sprawca czyrakow ;/ -
raczej watpie zeby zaszkodzilo .. kazd z nas ma gronkowca u jednych sieuaktywnie u innych nie
wazne ze nei masz temp czyli raczej nei jest zle wystarcza antybiotyki -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tak z innej beczki
od jakiś 2 tyg non stop mi sie zatyka prawe ucho, jest czyste, non stop myje cieplą wodą, nigdy mnie nie bolało i nie mialam problemów z uszami! mysle nad tym zeby w aptece kupić tzw "gruszke" lub widzialam ze jest taki srodek do rozpuszczania tej wydzieliny w uchach, jeśli sie tam gdzies głeboko nagromadziła! strasznie mnie to dendrwuje, non stop mam zatkane i mam wrazenie ze mnie mdli przez to bo słysze sie podwójnie, z takim niby echem..kurde nie wiem jak to dokladnie wytłumaczyć...pomoze ktoraś ?? -
nick nieaktualny
-
Rozumiem Kochana...ale to nie pomaga!
póki co puściłam bardzo ciepłu i mocny strumień wody do ucha...polałam tak chwilke i przeszło...moze sie udało! zobacze co bedzie pozniej, poki co jest ok -
a tak z innej beczki
słyszałam że jak się ma poranne mdłości i wymioty to prawdopodobnie będzie dziewczynka a jak nie ma się takich to prawdopodobnie chłopczyk? jakie wasze doświadczenie w tej sprawie?
sprzeczam się z mężem że to chłopak a on twierdzi że dziewczynkaCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaaaaaa ja mam do dziś poranne mdlości ale wymiotów wogole i poki co jest chlopak na 100% mam nadzieje ze mu nie zniknie to coś co ma miedzy nogami
przy dziewczynce podobno troszke sie kobieta zmienia urodowo...mowia ze corki odbieraja mamie urode podczas ciaży
ja czułam ze bedzie Chlopak i Pan Dr mowil ze na 100% facet a jak sie okaze ze nie to on zmienia zawód