Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Natomiast wierzę w przeczucia, od początku byłam przekonana, że będzie dziewczynka i na pierwszym genetycznym tylko się to potwierdziło:)
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Rudasku , szkoda tylko że nie opisali bardziej jak te płacze wyglądają i się charakteryzują, ale może dojdę do tego jak piszą że dopiero 3,4 tydzień się mocniej różnicują
Zuzia przedwczoraj przespała cały dzień, spała od 6 rano do 18 tylko z przerwami na karmienia, natomiast wczoraj nie spała prawie w ogóle, tylko w dzień ze 4 h a w nocy zasnęła dopiero o 2. Jakaś niespokojna jest, wszystkie odgłosy ją wybudzają powodują odruch moro, w inne dni jej nie ruszały a teraz jakaś niespokojna -
Anastazjaaa wrote:och jak cudnie patrzeć na suwaczek który odlicza wiek dziecka..... ależ zazrdoszczę, przede mną jeszcze taaaka długa droga
Anastazjaa ale ten czas teraz leci, dopiero co poród a tu mała już ma prawie 3 tygodnie. U mnie I i III trymestr zleciał szybko. Dłużył się II (ciągle miałam wrażenie że jestem 20 tyg ) no i ostatnia prosta w oczekiwaniu na poródAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:powiedziała synkowi że zostanie bratem
kupiłam mu prezent i powiedziałam gratuluje zostaniesz starszym bratem mama ma dzidzie w brzuszku
a on na to:
"wreszcie! i mam nadzieję że to będzie brat"
Super że się ucieszył Twój Tiago to już duży chłopak ciekawe jak będzie reagował później na rodzeństwo :]Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Paula śliczny ten twój awatarek i Zuzia :] cudeńko :]
A staracie sie byc bardzo cicho przy małej? Czy spi, czy nie śpi ? bo może ją przyzwyczailiście do ciszy i dlatego tak reaguje??
Olga normalnie się zachowujemy, mówimy bez ściszania głosu, leci telewizor albo radio także to nie to:) wygląda to tak jakby jej się coś złego śniłoCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Niestety mamy u meza 47 dodatkowy chromosom czyli bez sensu. Robienia biopsji ale napisze dokladnie jak wroce zostaje nam dbanie o zdrowie meza i dawca.