Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie cos dzis krzyz boli:( jeszcze ponad tydzien do nastepnej wizyty a chcioalabym zobaczyc nasze serduszko ze wszystko jest ok. Znowu mam jakies czarne mysli ze cos bedzie nie tak. przeciez musi byc dobrze!!!
Dzis na obiad chinszczyzna:)
Paula na kiedy masz dokladnie termin?? Wszystko juz gotowe torba spakowana??
Nasza Daria kochana oby szybko wrocila z maluchem do domku. biedna zamist cieszyc sie pierwszymi dniami z maluszkiem to sie beidna nastresuje bo jak tu sie nie stresowac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe dziewczynki to odliczajcie bo ja az tak nie odliczam
Nic mam nie poprane, torba nie spakowana haha ale nie nadtawiam sie na jakas wczesniejsza akcje
Wozek okazalo sie ze nie przyjdzie w tym tyg
Za to synek okropnie dokazuje jestem tak obkopana ze moje zebra i kosc biodrowa lewa nie istniejaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
bylam na chwile umeza bo kupilismy kose spalinowa i wzal sie za ciecie trawy
aa no i kupilam
http://www.mediaexpert.pl/sokowirowki/sokowirowka-zelmer-je1000-zje1000s-symbio,id-15575
A co tamMalenq lubi tę wiadomość
-
Ooo super. To teraz same zdrowe soczki
My kupilismy wyciskarke wolnoobrotowa po przestudiowaniu wielu inf niby lepsza bo nie zabija witaminek ale droga
Czesto z niej korzystamy. Teraz bede robic smoothie z ananasa i mango takie jakjest w mc
Napewno wam sie Aniu przydaAnia_84, Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
poki co bedzie to a pozniej wejde na wyzszy lecvel hihi
nastepny na liscie jest parowar
http://nazakupy24.pl/pl/p/parowar-Zelmer-37Z011/1006Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 11:26
Paula55, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Teraz bede robic smoothie z ananasa i mango takie jakjest w mc
Purre owocowe sok owocowy jogurt naturalny i kruszony lod a tak w ogole to w nim jest jeszcze gruszka, bialy winogron i cos jeszcze ale zapomnialam coAnia_84, Paula55, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Olga nie pomyslala bym ze tam sa jeszcze inne owoce
A te smoothie sa serio z owocow czy tylko z jakis sztucznych syropow???
Ojj parowar tez by sie przydal ale gdzie to wszystko trzymac haha ja teraz nosy blender musze zakupic. Ale chce jakis dobry reczny, nigdy wiecej misowegoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ale mialam pyszny obiadek a jaki ostry;) troche mi sie za duzo przypraw sypnelo;)
Paula ja mam reczny i misowy.
Duzo czesciej uzywam recznego chyba ze naprawde duzo mam do zblendowania albo jakies twarde rzeczy np na maslo orzechowe.
reczny jest wygodniejszy i w obsludze i w czyszczeniu:)Paula55 lubi tę wiadomość
-
my blender i misowy robot dostalismy na slub wiec juz jest i to dobrej jakosci teraz zaczynm to wszytsko gdzes ustawiac hihi
-
nick nieaktualnymy dostajemy gotowe pure z owoców, jest gęste i widać że to zmiksowane owoce :] a nie jakiś sztuczny syrop :]
z tego co pamieam to w tym mango-ananas jest pure z mango, gruszki i białych winogron i sok z ananasa; albo na odwrót pure anansowe i sok z mango -
No powiem wam ze ten misowy to dlamnie porazka ale kiedys dostalam od niedoszlej tesciowej to nie wybrzydzalam
Ale ja czesto robie zupy- krem i krew mnie zalewa jak musze przelewac z gara do misy, blendowac i znow do gara
Poza tym w misowym ciezko zmiksowac wszystko dokladnie przy wiekszej porcji i trzeba na raty
Ja szukam takiego co jest reczny i z ta mala miska
Olga to w szoku jestem ze to jest serio z owocow ja uwielbiam te smoothie!!! Najbardziej mango i passionfruit.
Balam sie to czesto pic bo myslalam ze to sama chemia to teraz moge szalec dzieki za infoCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Cześc Dziewczynki
jak weekend ??
ja niestety samotna słomiana wdowa, mój R pojechał na mecz i wróci w nocy buuuuuuuu
Czekaja jak tam? ja sie czujesz ?
u mnie oki....juz mdloścci mijaja, wczoraj tylko odruch wymiotny jak poczułam smieci:) ale ogolnie nie jest źle, brzusio sie powieksza
http://wrzucaj.net/images/2014/08/09/105967508154711484870641400736517o.jpgPaula55, Eweloka84, Czarnula87, santoocha lubią tę wiadomość