Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaaa kolejne dziecie plotkowe na swiecie ..witamy Natanielu
Gratulacje dla RodzicówMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie tak sobie,biore antybiotyki okazalo sie ze mam anemie i wszystkie parametry podwyzszone prawdopodobnie przez ten ropien ehh jutro maja byc wyniki wymazu i sie okaze co dalej a w piatek powtorka morfologi i od tych dwoch wynikow zalezy czy mnie puszcza.
Paula teraz Twoja kolej odliczamy do wrzesnia ! -
Paula55 wrote:Wydaje mi sie że tak jej ostatnio mowili ze kolo 4300 bedzie ale pewna ńie jestem
Jenyyyy teraz moja kolej -
nick nieaktualnyPaula faktycznie TWOJA, TWOJA.... w wrzesień za progiem:)
Ewelko malutka...cholera jasna mnie bierze, skarbie, tak mi Ciebie szkoda, cały czas coś się czepia i nie odpuszcza....maleńka bądź dzielna, niech tym razem Ci pomogą i puszczą do domku....zdrówka malutka....
jejku jak zaczęło się rozpakowywanie...i tak zleci do grudnia/ stycznia szybciutko, ja się doczekać nie mogę....hehehehEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Moj lekarz powiedzial na wizycie ze ma nadzieje ze to moja ostatnia wizyta w szpitalu przed porodem haha i mam mu obiecac i dotrzymac slowa taki zartownis z niego
Karolina jest przede mna a ja juz czekam bo mam dosc stresu i chce Natalke miec juz przy sobieMalenq lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Anastazja co tam u ciebie kochana???
Jak samopoczucie?
zaczęłam plamić na brązowo - nikt mnie nie chce do lekarza przyjąć bo w NL do 10 tygodnia nie ratują ciąży i nie wiem czy coś złego się dzieje czy nie.... USG mam w poniedziałek i spać nie mogę
no to na tyle o mnie
a co u ciebie? mam nadzieję że dużo lepiej niż u mnie -
Jak to???? Nawet z plamieniem cie nie przyjma???? Tu u mnie to choc na early scan wysylaja jak juz cos sie dzieje..
Ale pomysl ze do pon jz niedlugo!!
Obie cżekamy do pon. Ja na wiesci czy maly sie obrocil a ty na scan wiec kchana musimy dac rade!!!
Odpoczywaj ile wlezie. Ja na poczatku tez troche plamilam ale nawet z tym ńie poszlam nigdzie bo wiem ze to od wysilku bylo. W weekendy cisza a w pracy prosze...
No u nas leci dzien za dńiem..poki co wszystko skupia sie na pon wizycie bo sie boimy troche....
Od pon tez chce wziac sie za pranie i prasowanie bo jak widze u nas na wrzesniowkach to dziennie po kilka dziewczyn laduje w szpitalu a ja nic przygotowane nie mam torbe choc musze spakowac...
Czekamy teraz tez na wozek i paczke z pl bo ma byc w przyszlym tyg.