Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Olga buuuuuuuuuu współczuję, ale życzę aby ten dzień po urlopie minął szybko i bez przeszkód....
Anka cieszę się, że podróż minęła w dobrych nastrojach:) jak tak czytam Twoje historie, to fajne małżeństwo tworzycie:)
Czekaja jak tam się czujecie??? dziewczęco??? czy nadal nadzieja się tli na chłopca???
Astazja Tobie również miłego dnia w pracy:)
a o naszych mamusiach lecę poczytać na fb:)
Słonecznego i dobrego poniedziałku:)Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Witam sie z kawka z czekoladka
Ja teraz biore sie juz za wpisywanie
pozniej mam umowione spotkanie z klientem
nastepnie wracamy do domku i na now zaczynam wpisywac
mezu jednak nie poszedl do tej pracy co mialby wyjezdzac przemyslelismy sprawe i koncentrujemy sie na dzialanosci przez pierwsze miesiace bedzie trudno ale.. pomysl jest za ten czas michal bedzie sie staral o dofinnsowanie -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:A u nas przymusowa kilkudniowa lub kilkunastodniowa abstynencja zesmy troche przyszaleli z rana i mezu sie lekko uszkodzil
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj to poszaleliscie Olga:) dobrze ze zjadlas grzybki i jestes z nami:) wiem wiem mam czarny humor odnosnie grzybow ale juz tak mam:)
Ani trzymam mocno kciuki zeby Wam wypalilo pod kazdym wzgledem:)
Magda powoli wierze w to ze bedzie dziewczynka:) mysla ze jakby lekarka nie wiedziala co widzi to by nic nie pwoiedziala:0 ale wszystko pewnie sie okaze:)
wczoraj chyba poczułam maluszka ale nie jestem pewna czy sobie wkrecam czy rzeczywiscie:0 to bylo tak delikatne ze az niemozliwe:)Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrryyy wieczorne jakos przetrwaam dzisiejzzy dzien w pracy. Nawet fajnie bylo
Tylko wrocilam do domu, chcialam sobie kanapke zrobic na kolacje i jak kroilam bulke nozem do chleba to.rozcharatalam.sobie pol lewej dloni krew ciurkiem.mi leciala, a.teraz mnie cosik mocno pobolewa dosyc mocno poszarpalam (noz zabkowany) i dosyc gleboko rana szarpana na 4 cm dlugosci i 1 szerokosci taka poerdola to.tylko ja moge byc -
nick nieaktualnyAja mialam czuja zeby podpaske do plecaka spakowac. Akurat wkladki mi sie skonczyly, a w pracy plamiemia dostalam nie wiem czy to po tym seksie porannym czy jeszcze pozostalosci pookresowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 22:43
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Olga współczuję....i pewnie dzisiaj ręka boli jak ch......
lepiej żeby było pozostałością jeszcze po @, niż po seksie....bo po seksie może oznaczać jakieś nadżerki lub inne świństwo...u mnie jak po seksie było plamienie, to diagnozą było przerost endometrium....fujjjjjjj nikomu nie życzę zabiegu i uczucia "PO"....
Aniu i co tam Twój małż wyczarował w tej piwnicy???Ania_84 lubi tę wiadomość