Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeh....Olguś dawaj fotkę ciacha...
ja w ramach ochoty na ciacho, zrobiłam sobie wczoraj jednoporcjowe czekoladowe w mikrofali, przełożyłam potem serekiem homo i kokosem pychhhhhhhhotka:)
dzisiaj u mnie skromnie: odsmażane ziemniaczki i buraczki, nie miałam ochoty na nic rybnego ani mięsnego....
zrobiłam też bigos na weekend i nastawiłam kapustę do kiszenia:)
ale mam ochotę na taką szarlotkę...
Dzień dobry:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 15:41
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:A po co ty do poznania pojechalas bo cos mi umknelo. Wiem ze mialas jechac ale nie wiem po co
przy okazji troche sobe poleniuchowalismy w innym miescie..niestety z @ nie da sie duzo chodzic i ogolnie nic robic.. tak mnie franca meczy ze szok ;/ -
przepisuja acard bo rozrzedza krew dzieki czemu nie powstaja zakrzepy i nie co jest czesto przyczyna poronien .. zaburzen krzepliwosci
-
nick nieaktualny
-
Ola rozumiem że zapasowa watroba w zanadrzu??
oczywiscie zarcik ale ja jestem tak sfilmowana jesli chodzi o zbieranie grzybow ze w zeszlym roku jak zbieralismny z mezem po powrocie do domu wyrzuciłam wszystko bo bałam sie ze tam jakies trujace.
mam nadzieje ze na grzybkach bardzo dobrze sie znacie:)
ja dzis po 10km spacerze plaza i za godzinke ide jeszcze na rower z siostra:)
-
nick nieaktualnyGrzyby zbieralismy w 5 osob i bralismy yylko te ktore znamy. Pozniej w domu jak przegladalismy to tata wywalil dwa bo nie byl ich pewny. W atlasie grzubow okazalo sie ze byly dobre ale stwierdzilismy ze wolimy nie ryzykowac.
Tata i maz od razu wielki gar grzybow nagotowali i zrobili duszone z cebulka i smietana. Ja reszte susze i wsadze do sloika beda do jakiejs kapustki itp do smaku
Z grzybow jadam tylko pieczarki -
nick nieaktualny
-
Hellol kobitki :d
my juz w domku jechalo sie milo .... caly czas rozmawialismy sobei z malzusiem
moje kocie chyba az tak sie nie stesknilo za nami jak ja za nia :d wszytsko rzucilam i do mojej koteczki:d bo juz mi sie snilo ze ona tam zabidzona jest .. :d
Bardzo fajnie moj maz sam poruszyl temet dziecka.. lykajac za kazdym razem tabsy mowil do nich noo spraw zeby cos sie tam wyuszczylo
juz zaplanowal ze zapiszemy nasze dziecko od malego na angielski i niemiecki
ogolnei to sporo rozmowo przeprowadzilismy na temat przyszlosci tego co teraz jest
spojrzelismy na ewne sprawy troche z boku
ale najleszy byl powrot
przejezdzajac przez miejscowosc DObra pytam sie meza jaka jest zona a ten dobra .. pozniej sie pytam kupisz mi minimorisa ...odp meza Dobra :d
wiec ten teges moj maz zobowiazal sie ze kupi m Mini Moriska zaznaylam oczywiscie ze ma vbyc Combi zeby wozek i fotelik sie zmiesic
nie niedziwiedz nie dopadl ale moj maz wysiadajac z samochdu powiedzial. ale ta skrzynia biego wbyla mokra.. ja nie wiem cos ty na niej robila