Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:jak kochają to zniosą
-
Anastazjaaa wrote:oooo to się nazywa miłość - ona chce ulżyć ci w cierpieniu i wziąć trochę go na siebie
Czarnula87, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobry dobry
Częstuje sniadankiem:)
jajeczniczka z wiejskich jajów z pieczarkami i cebulka
http://wrzucaj.net/images/2014/09/12/106949138352969398378181989269713n.jpgCzarnula87, Eweloka84, Baś, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasek, Ty wszędzie z tymi jajami! Przecież zaraz monitor zacznę oblizywać!
Ania - przed chwilą w innym wątku pisałam do jednej z dziewczyn, że nie można się poddawać i Tobie też to napiszę. Uda się i to naturalnie - naturalnie ;P Zwłaszcza, że ciągle coś nowego wychodzi i można się wspomóc, medycyna idzie do przodu. Ja np. mam nieregularne cykle i dzisiaj, dosłownie przed chwilą, znalazłam coś co mi się spodobało - BabyMamaMed na Regularne Cykle (swoją drogą, ładniutką stronę mają), dzięki dziewczynie z innego forum i jak lekarz się zgodzi to będę stosować, może mi pomoże. Trzeba szukać sposobów i nie załamywać się! Może czasem dobrze zrobić przerwę i zluzować, ale na nasze pragnienie znajdziemy odpowiedź na pewno, tylko, ze każda w swoim czasie - nawet jeśli jest to dłuższy czas. Jesteśmy tu przecież po to, aby się wspierać i być razem w tym czasie. Uszy do góry i łapmy słoneczko, póki jest! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hello
Czarnula87 wrote:Wiejskie jajcochy sa superaśne my w sumie tylko takie używamy, bo teściowa nam daje od swoich kur :]
ja w polsce też tak dobrze miałam - tu niestety już nie
rudasek dzięki za śniadanie - moje oczy się najadły - było pyszne
u nas dziś piękna pogoda - lato w rozkwicie normalnie opalać się można
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny