Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry:)
moim zdaniem to kazdego indywidualana decyzja o zachpdzeniu po poronieniu.
ja czekalam i zaluje ze czekalam bo jak widac tak szybko sie nie udaje jak by sie chcialo.
te miesiace czekania byly dla mnie najgorsze. u Was na szczescie to tylko jeden miesiac wiec zleci raz dwa ale sama w duchu musisz sobie odpowiedziec czy jestes gotowa juz teraz.
zabiegu na szczescie nie mialas wiec tu przede wszystkim sprawy hormonalne.
tez duzo siedzialam i czytalam i jesli organizm jest gotowy do nastepnego malenstwa to sie uda jesli nie to trzeba bedzie poczekac chwilke dluzej:)
ale to tylko moje zdanie wyrobione na podstawie własnego doświadczenia:)Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Olciu :] Dzisiaj znowu mam ni to okres ni to brudzenie, bo to dużo więcej niż plamienie. Nic to, zobaczymy jak będzie; jak mi nie przejdzie przez kilka dni to ide do gina na wizyte i tyle. Niech kombinuje on, co ja sie mam denerwować
Możliwe, że mam bardzo cienkie endo i nie ma co aż tak się złuszczać. Bo strzępki krwi mam tak jak co okres, tylko to nie jest lecenie krwi ciurkiem, tylko takie brudzenie no
Najgorzej, że mam taką chcicę że ojej już dawno takiej nie miałam
No i tempka i mnie nadal w górze. Nigdy takich temperatur wysokich nie miałam, wystarczy spojrzeć na moje wykresy, a tu o nie wiem co mi się tam poprzestawiałoczekaja lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
no ja czekam na wysyp dzieci i na wysyp dwóch kresek :_)
także Olgaaaa......albo niech wyjdzie albo dorysuj
żartuje..wyjdzie na dniach i bedziesz miała mdłości...ha ha ha haczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobiłam dla pewności test wczoraj rano ale negatyw i to tak mocny że az oczy bolą
Ale tak patrze na Ani wykres i to co pisała na 30tkach... Ania.... zrób test!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:17
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Ja również czekam na wysyp II kreseczek:)
Dzisiaj moja mała albo ma czkawkę, albo ułożyła się nisko, bo co rusz mam dziwne pchnięcia/kopniaczki bardzo nisko w macicy....czytałam trochę o tym i to może świadczyć o czkawkach....ale mam nadzieję, że szybko minie i znów malutką poczuję powyżej pępka....bo to strasznie stresujące...
do tego dopadł mnie katar brrrrrrrrrrrrrr............
miłego dzionka kobietki:)
-
Czarnula87 wrote:Robiłam dla pewności test wczoraj rano ale negatyw i to tak mocny że az oczy bolą
Ale tak patrze na Ani wykres i to co pisała na 30tkach... Ania.... zrób test!!!!
co do rozmowy to Michal ma przyjsc na tydzienod pon na probe..
praca w jego fachu z tym ze jest sporo montazy poza Kielcami i swietokrzyskim... czyli Gdańsk, Bydgoszcz itp itd
za dzuo sie nie dowiedzial
poki co maja go sprawdzic
pozniej jak cos to maja tez wyjazdy i za kazdy wyjazd dodstej dodatkowo 30 zl delegacji + wyzywienie i hotel -
Malenqu oby szybko pszeszlo bo domyslalam sie ze sie stresujesz.
Olga msz racje poczekasz zobaczysz jak cos lekarz bo od czegos w koncu ich mam:)
Widziałam ani wykres, chyba robi jej na zlosci i nadzieje. Trzeba miec nerwy ze stali:)
ja juz po drzemce:)
sie wykryszamy powoli stad. Ciekawe czy kazdy nastepny porod to bedzie jedna mniej osoba na forumAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Poki co to mnie wzdelo tak ze ledwo portki mi sie zapinaja ;/ midenica mnie boli i wszystkie meisnie ;/ wrrr
-
a ja kurde mam ochote coś kupić już, mam ochote zacząc od działu "higiena" i za pierona nie wiem co i jak...kurza twarz! Chciałabym zamowić na allegro, w jednym sklepie, hurtowo a tu weny nie ma jakoś, nie umie tego szukać, nie wiem co lepsze!
Olga...help!!!!!!!!!!!! -
nick nieaktualnyCzekaja tak to jest bardzo stresujące....uhmmm....
Rudasku ja też bym chciała od jednego dostawcy...ale nic tego...siedzę na razie i tylko szukam i "oczopląsu" dostaję....nerw mnie też łapie przy tym...
No wykrusza się forum, wykrusza....
Aniu tzn. masz plamienie dziś?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny