Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze bedzie zalował ze stracił takie dobrego pracownika.
ja tez nie rozumiem jak mozna byc tak bezdusznym. co ten czlowiek nie ma rodziny nie wie co znaczy zostac bez pracy z dnia na dzien.
mam nadzieje ze los go ukara...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiesz moze to jakis znak ze Michal ma zaczac sam robic te meble .. ja jestem zdania ze skoro umie to niech robi na siebie
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej,
santocha duży maluch gratuluję
Ania trzymam kciuki za pracę męża
czarnula - tulę
czekają, rudasek, Malenq, Ewelika - pogłaskać proszę brzuszki ode mnie
Ruda i Paule co u was?
Baś może jeszcze wygrasz
a mnie korci żeby zacząć starania już teraz czuję że owulacja idzie i taaak mnie korci aby nie czekać do @ tylko działać już! Co o tym myślicie?
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ana wg mnei to jesli jestes gotowa a wszystko poszlo ok .. to jak czujesz z etak to luz
a lekarz dlaczego ci powiedzial zeby czekac do next @Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnas....pogłaskany....
kochanie nie wiem jak to jest, ale powinnaś poczekać...ten jeden cykl, dać organizmowi czas na regenerację, aby był silniejszy, jak znowu zaczniesz....wiesz kochanie, że bardzo Ci kibicuję ale daruj sobie ten cykl....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 16:11
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
moze faktycznie lepiej poczekac
ugff ciesze sie z mezem jak glupia ze sie odezwali do niego w sprawie pracy
wiecie niby nie jest powiedziane ze dostanie ja ..ale.. juz widze ze nabral energii -
Anastazjaaa wrote:musicie dostać tą pracę, dość tych problemów, niech w końcu wszystko zaczyna się układać. Najpierw jego praca a później dzidziuś
to juz widze jaki bedzie mial charakterekAnastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Chciałabym
Baś, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny