Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziś po wizycie i....Szymek ma już 2kg! Z wymiarów przekracza o ponad 2 tyg OM.
Lekarz był w szoku, bo na ostatnim usg mieścił się w środku siatki centylowej, a dziś przekracza 90 centyl.
Stwierdził, że jeśli donoszę ciążę do terminu, to na pewno będzie grubo ponad 4 kg i zrobią mi cesarkę...
Ja w ciągu miesiąca przytyłam 1,5 kg, z czego 1kg przypada na Szymka, więc super
W sumie mam +9kg.
Oczywiście kazał mi jak zwykle zwolnić obroty, obiecałam że za 3 tyg jak będę miała na co dzień pracownika zacznę się byczyć
No to mam już orientację jakie ciuszki kupować, a raczej na jakie rozmiary nawet nie zerkać. No i wózek też musi być z jak największą gondolą.
Czekaja mój w 13+3 miał 6,7cm od ciemienia do pupy, czyli bez nóżek.
Może u Ciebie liczyła z nóżkami?
Eweloka84, Czarnula87, Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mialam piekny sen. Snilo mi sie ze robilam test ciazowy i wyszly mi piekne dwie tluste kreski i ze bardzo sie ucieszylam. Obudzilam sie, podreptalam do kibelka. Robie test.... i dwie kreski!! Szok normalnie!!
Szkoda tylko ze po tym obudzil mnie budzik i jak zrobilam test to niestety tylko jedna kreska....
Ale przynajmniej franca mi sie rozkrecilaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anetka kawal chlopaka
Olga czytając twoj post jyz chciałam gratulowac hak napusalas ze sie obudzilam i II krechy
U mnie dzis termin @ myslam ze zrobi ki przyjemnisc i przyjdzue w pon a ta franca chyba czeks na wyjazd
-
Olga ja tez juz poczułam usick w zoladku i usmiech na buzi a to calosc to tylko sen. zes napisała tak ze trzyma w napieciu do konca:)
zycze Wam dziewczynki tych dwoch tlustych kresek jak nic:)
ja wlasnie zawijam sie do ksiegowaej a potem na zakupy bo nie mam w czym chiodziC:)
jak ktos powie ze wymioty przechodza w 2 trymestrze to ja powiem ze do mnie dopiero w tym 2 przyszły:)
az sie dzis boje autobusem jechac:)Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpecjalnie w taki sposob napisalam
Ale wiecie co, caly czas mialam wrazenie ze moj maz to tak o podchodzi do drugiego dziecka. Ok wiem ze je chce i powtarza ze ma byc dziewczynka ale zaskoczyl mnie jak mu powiedzialam ze bylyby jaja jakby mi dwie kreski sie pokazaly a on na to: no w koncu by mogly
No takie zdziwko ze szokAnia_84, Baś, czekaja lubią tę wiadomość
-
Ty łobuziaro tak nas tu wkrecac nakrecac
a ja poki co nic ;/
szyjka mega wysoko nawte jej dotknacnie moge ;/ moze do wieczora sie namysli nie usmiech ami sie jechac z malpa w 1 dzien ;/ wrrrr
bylismy u lekarza.. i szczepionki na zoltazke dostaniemy kazda szczepionka to 55 zl .. razy 4 na jedna osobe
-
czekaja wrote:Aniu a co z praca meza??
wyslalismy cv..nie bedzie czekal az tamten moze laskawie sie odezwiepo miesiacu..jetem wsciekla na takich ludzi ;/