Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czekaja u mnie cosik rośnie nawet Pan Dr wczoraj mówi " o ślicznie, szyjka długa, zamknieta i brzusio rośnie" wiec chyba coś tak....w obcisłych rzeczach widać :D
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:
Magda jak sie czujesz?? brzuszek rosnie?? a Twoj Rudasku??
Milego dnia dziewczynki:)
Kochanie on rośnie jak na drożdżach hehehehehe i podobno widać, że dziewczynka, bo u góry brzuchol jest....ja tam się nie znam....ale środek ciężkości się przeniósł...
A u Ciebie???????????
hehehe faktycznie równo 4tyg. hehehehe ale fajnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 10:43
-
U mnie brzuszek urosł i poki co stoi w miejscu az sobie powoli wkrecam ze cos jest nie tak no ale musze odganiac te czarne mysli.
czekam na te ruchy zeby wiedziala ze to one i byla bardziej spokojna.
Olga fajnie taki maly urlop po urlopie:) trzymam kciuki zeby sie ruszylo:)
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:U mnie brzuszek urosł i poki co stoi w miejscu az sobie powoli wkrecam ze cos jest nie tak no ale musze odganiac te czarne mysli.
czekam na te ruchy zeby wiedziala ze to one i byla bardziej spokojna.
a co ruchów, ja delikatne motylki poczułam około 17tyg. a mocniejsze kopniaki 21-22tydz. więc spokojnie...... -
nick nieaktualnyczekaja wrote:Wiem wiem musze być cierpliwa i pozytywnie myslec:)
przy nastepnej ciazy kupie sobie swój aparat USG;)
ja w momentach "schizowania"" posiłkowałam się detektorem tętna (dostałam w prezencie)... więc nie będę ukrywać, że ja nie miałam "bzika", jak już zaczniesz na dobre czuć ruchy, to zaczniesz "schizować" jak dwa lub 3dni nic nie poczujesz....i tak w kółko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale Ewlcia mowi ze szykowala sie cesarka ale poszlo naturalnie choc mowi ze starsznie sie nameczyla
no ale mala juz ana swiecie ciesze sie bo przynajmneij w jakis sposob.. wynagrodzi moze jej to wczesniejsze poronienie .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ehh musze cos jej kupic
juz mam swira
matko z tej malej to sie ciesze jak ze swojej
ja zawsze jak znajomym coś kupuję dla dzieciątka to coś na później praktycznego :] zazwyczaj jakąś zabawkę edukacyjną, albo zestaw do jedzenia (talerzyk, kubeczek itp), albo fajny kubek niekapek, no i oczywiscie coś do tego :] jakiś driobny ciuszek czy pluszaczka :]Ania_84, santoocha lubią tę wiadomość