Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
łejjjj od jutra zacznie sie u mnei hardcore ;/jelsi chdzio prace
pozniej ejzczze dojdie angielski
ciekawa jestem jakie zmieny bedzie mial michal.. od ktorej do ktorej w tej nowej pracy
-
Anastazja poczekaj moze sie rozkreci. ja po poronieniu i zabiegu na poczatku 2 3 dni przed okresem miałam palmienia a dopiero potem normalnie okres. Daj sobie sekunde.
mysle ze lada moment @ do ciebie zawita.
Rudasek tez widziałam ale pisze Paula na fb. Szkoda ze dziewczyny po porodzie juz do nas nie wchodza na plotki nasze:(
Rudasku jaki ten brzuch Twoj maleństwo:) ja mam wiekszy ale to chyba ciaza spozywacza u mnie a Ty taka drobinka jestes:)
Ania szkoła sie zaczeła?? lubisz uczyc?? tez miałam propozycje uczenia w polcicealnej ale moj stan mnie wykluczył
dzis wieczorem mecz kto oglada??
Olga siedze i patrze na Twoj wykres jak nie Twoj:) ale jak ovu bedzie to nie bedzie watpliwosci ze byla:)
ja juz po porannym spacerze nad morze:) biore magnez i troche pomogł na te moje bole brzucha. zauwazylam ze nie moge dlugo siedziec na krzesle bo tak mnie pozniej kosc ogonowa boli ze kazdy ruch sprawia bol/
milego dnia dziewczynki:)Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry popołudniowo:)
Anastazja skarbie rozumiem Twoje zniecierpliwienie....ale już niedługo zaczniesz:)
Olga DONGu jeden:) jaki śliczny wykres się zaczyna "malować"
Rudasku na fb z Paulą można popisać....a wiesz, na belly to przeważnie o kupkach i nie kupkach się pisze....przy okazji: śliczny rysunek na brzusiu chudzinko nasza:)
Czekaja jakie bóle brzuszka Ci dokuczają??? pewnie macica się rozkręca wiesz swoje musi się zwiększyć....ja nadal czuję rozrastanie się to jest ból który mówi: WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU:)
Buziaki
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazja i jak tam??
Olga trzymam kciuki zeby zawitala do ciebie:)
Magda w piatek i czwartek dokuczał mi taki bol jakby troche na miesiaczke ale zaczelam brac magnez i pomoglo. Caly czas towarzyszy mi bol takiego rozciagania wiec mysle ze to wlasnie macica sie rozciaga w koncu musi robic sie miejsce:)
Mam duzy problem z wysiedzeniem na krzesle wiecej czasu. od razu brzuch boli i kosc ogonowa.
ale jestem pozytywnej mysli:)
milego dnia dziewczynki:) -
hej
CZekaja mnie tez kość boli, w sobote strasznie mnie bolał dół brzucha, wziełam nospe i było oki!
No i bok mnie czetso boli w nocy, lewy...z nerka wszystko oki wiec nie wiem co to jest
CO do brzusia to wcale nie jest taki malutki a i nie dozu wiekszy bedzie. Pan Dr powiedział ze bedzie mały bo Mały ma miejsca duzo i długo zejdzie zanim wykopie do przodu...u mnie 103cm w biodrach wiec wiesz..ma gdzie sie rozkładać -
Rudasek ja tez szeroka w biorkach i tez kolo 103:) bylo przed ciaza a teraz nie wiem:) ale bioderek waskich to ja nie mam:)
slucham sobie muzyki dla maluszka w brzuchu:) chce nauczyc jakiegos zestawu piosenek zeby maluchowi juz na swiecie ta muzyka kojarzyła sie z brzuchem mamusi:)
http://www.youtube.com/watch?v=d2KRE7wBNKA
strasznie mi sie podoba:)
ja jade zaraz do mamy na kawke a potem musze zrobic jakis obiadek:)
ja mam cos takiego w nocy ze jak sie przekrece z boku na bok zbyt gwaltownie to mnie pociagnie z jednej lub drugiej strony. mysle ze to jakies skurcza wiezadel albo cos bo tak po boku boli i tylko przy gwaltownym ruchu:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ola nooo to maluch bedzie umuzykalniony
ja ostatnio malo zagladam sporo jakos u nas sie dzieje
tak wogole bylismy wczoraj u znajomych.. maja mega problemy z zajsciem w cize wyobrazcie sobei kolezanka zaczela starac sie tam gdzie ja w tym samym czasie czyli okolo 1,5 roku temu .. i wteyd miala torbiel okolo 3 cmm.. pozniej 5 3 razy szykowali ja do laparoskopii na usuniecie zawsze cos im sie nei podobalao.. i nierobili.. do tej pory jej torbiel dochodzi do 11cm .. a oni nic ;/
jak mi o powiedziala to myslalam ze padne..
my sporo rozmawialismy z mezem.. i zaskoczylo mnie bo zatrzymal sie ostatnio przy domku.. bo zastanwiamy sie nad zmiana meiszkania jak rozstrzygni sie sprawa spadkowa
i tak patrzy na ten dom i mowi .. wiesz fajnie by ylo tu sobie kupic dom..zobacz blisko przedszkole, szkola dla naszego dziecka przychodnia park
i o dziwo..nie wiem skad sie to u meza bierze..ale nie ma skrupulow..ak ktos sie pyta czemu nie mamy dzieci to mowi.. po porstu poki co nie mamy czym sie zaplodnic.. ale jestesmy w trakcie kuracji
jestem z niego dumna..ze pogodzil sie z pewnymi rzeczami ze umie mowic o naszym problemie szczerzeczekaja, Malenq lubią tę wiadomość
-
Aniu super facet..ot całe wytłumaczenie!
Mało jest takich wiec sie ciesz
mnie jakas ta muza nudzi straszliwie,,,słucham disco-polo
heheheh wiec bedzie mały wiesniak w dresie słuchający disco:)
ale leje.........Ania_84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki!
Ale ponury dzień dziś...
Żałuję, że wylazłam spod kołdry, ale ktoś w tym domu pracować musi. Choć szczerze mówiąc w pracy taka posucha, że mój T więcej robi w domu przy remoncie niż ja tu.
Tak wyglądamy w 33tc:
Wygląda na to, że nie będę miała za dużo do zrzucenia po ciąży. Przytyłam póki co 10kg, z czego sam Szymek ma w tym momencie ok 2,5kg.
Powoli kończymy ogarniać wyprawkę Małego, zostanie tylko wózek, kosmetyki i pomalować pokój.
Listopadówki zaczynają się rozpakowywać, dwie mają regularne skurcze, a ja nie mam nawet spakowanej torby do szpitala! Ba, samej torby jeszcze nie mam
Powoli dociera do mnie, że już zaraz będę miała dziecko, i nie powiem momentami mnie to przeraża, nie wiem czy sobie poradzę...Ania_84, czekaja, Anastazjaaa, Malenq, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny!
No bez większego problemu ogarniam nawet bobra, i to bez użycia lusterka!
Tak mi wszyscy wróżyli, że nie będę miała wielkiego bębenka, bo mam szerokie biodra i dziecko siedzi głębiej w miednicy. Ale Młody pewnie podwoi jeszcze swoją masę, więc....
Co nie zmienia faktu, że sięga kopytkami do żołądka i żeber, zgaga i ulewanie w nocy przez sen mnie dobijają...
-
Santocha wygladasz przeuroczo:)
Rudasku tez bym wolała disco polo ale mam kilka dowodow w rodzinie ze sluchanie spokojnej muzyki w ciazy wpływa na to że dziecko jest spokojne i malo placze:) wiec sie ludze ze moze jak poslucham to tez moje takie bedzie;)
Ania dzieje sie u Was a maz prawidłowo sie zachowuje ale to rzeczywiscie rzadkosc mowic otwarcie o swoich problemach i chorobach. mozesz byc z niego dumna:) z siebie zreszta tez:) -
santocha śliczny brzuszek,
Ania wzruszająca historia!!!
czekają ja z młodym mogłam spać tylko na jednym boku bo jak leżałam na drugim to brzuch mnie bolał. nie pamiętam który to bok
rudasek, albo jak się nasłucha w brzuchu to mu zbrzydnie i przerzucie się później na jakiś rap lub technoczekaja lubi tę wiadomość