X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku super ;)

Ana no to mozna juz dzialac!!

Ania ty pracusiu ;p

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łejjjj od jutra zacznie sie u mnei hardcore ;/jelsi chdzio prace
    pozniej ejzczze dojdie angielski ;)

ciekawa jestem jakie zmieny bedzie mial michal.. od ktorej do ktorej w tej nowej pracy :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i @ się skończyła, to chyba było jakieś plamienie tylko.... Nosz kurcze...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki :D
    a z Paula55 to ma ktoras kontakt...
    bo widze, ze na belly aktywnie sie udziela a nas totalnie olała...tutaj nie znajduje jej wpisów od porodu chyba...szkoda :(:(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja poczekaj moze sie rozkreci. ja po poronieniu i zabiegu na poczatku 2 3 dni przed okresem miałam palmienia a dopiero potem normalnie okres. Daj sobie sekunde.
    mysle ze lada moment @ do ciebie zawita.

Rudasek tez widziałam ale pisze Paula na fb. Szkoda ze dziewczyny po porodzie juz do nas nie wchodza na plotki nasze:(

Rudasku jaki ten brzuch Twoj maleństwo:) ja mam wiekszy ale to chyba ciaza spozywacza u mnie a Ty taka drobinka jestes:)

Ania szkoła sie zaczeła?? lubisz uczyc?? tez miałam propozycje uczenia w polcicealnej ale moj stan mnie wykluczył:)

dzis wieczorem mecz kto oglada??

Olga siedze i patrze na Twoj wykres jak nie Twoj:) ale jak ovu bedzie to nie bedzie watpliwosci ze byla:)

ja juz po porannym spacerze nad morze:) biore magnez i troche pomogł na te moje bole brzucha. zauwazylam ze nie moge dlugo siedziec na krzesle bo tak mnie pozniej kosc ogonowa boli ze kazdy ruch sprawia bol/

milego dnia dziewczynki:)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• werni Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ktore to tak maja ze jak juz zaciazyly to nie odwiedza rozowej stronki

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam czekam kochana, tylko strasznie niecierpliwa jakaś jestem :/
    chciałabym jak najszybciej zacząć nowy cykl. Ach jak te dni się ciągną

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja no nie? Ja sie zastanawiam czy ktos mi nie podklada cudzego wykresu ;) mam nadzieje ze owulka zawita przed orgametrilem. Bo on mocno tempke zawyza i program falszywie owulacje zaznacza tak jak w zeszlym cyklu

czekaja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry popołudniowo:)

Anastazja skarbie rozumiem Twoje zniecierpliwienie....ale już niedługo zaczniesz:)

Olga DONGu jeden:) jaki śliczny wykres się zaczyna "malować" :)

Rudasku na fb z Paulą można popisać....a wiesz, na belly to przeważnie o kupkach i nie kupkach się pisze....przy okazji: śliczny rysunek na brzusiu chudzinko nasza:)

Czekaja :-/ jakie bóle brzuszka Ci dokuczają??? pewnie macica się rozkręca wiesz swoje musi się zwiększyć....ja nadal czuję rozrastanie się:) to jest ból który mówi: WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU:)

Buziaki

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• czekaja Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja i jak tam??

Olga trzymam kciuki zeby zawitala do ciebie:)

Magda w piatek i czwartek dokuczał mi taki bol jakby troche na miesiaczke ale zaczelam brac magnez i pomoglo. Caly czas towarzyszy mi bol takiego rozciagania wiec mysle ze to wlasnie macica sie rozciaga w koncu musi robic sie miejsce:)

Mam duzy problem z wysiedzeniem na krzesle wiecej czasu. od razu brzuch boli i kosc ogonowa.

ale jestem pozytywnej mysli:)

milego dnia dziewczynki:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    CZekaja mnie tez kość boli, w sobote strasznie mnie bolał dół brzucha, wziełam nospe i było oki!
    No i bok mnie czetso boli w nocy, lewy...z nerka wszystko oki wiec nie wiem co to jest :(

CO do brzusia to wcale nie jest taki malutki :D a i nie dozu wiekszy bedzie. Pan Dr powiedział ze bedzie mały bo Mały ma miejsca duzo i długo zejdzie zanim wykopie do przodu...u mnie 103cm w biodrach wiec wiesz..ma gdzie sie rozkładać :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek ja tez szeroka w biorkach i tez kolo 103:) bylo przed ciaza a teraz nie wiem:) ale bioderek waskich to ja nie mam:)

slucham sobie muzyki dla maluszka w brzuchu:) chce nauczyc jakiegos zestawu piosenek zeby maluchowi juz na swiecie ta muzyka kojarzyła sie z brzuchem mamusi:)
    http://www.youtube.com/watch?v=d2KRE7wBNKA
    strasznie mi sie podoba:)

ja jade zaraz do mamy na kawke a potem musze zrobic jakis obiadek:)

ja mam cos takiego w nocy ze jak sie przekrece z boku na bok zbyt gwaltownie to mnie pociagnie z jednej lub drugiej strony. mysle ze to jakies skurcza wiezadel albo cos bo tak po boku boli i tylko przy gwaltownym ruchu:)

Ania_84 lubi tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola nooo to maluch bedzie umuzykalniony :D

ja ostatnio malo zagladam sporo jakos u nas sie dzieje :)

tak wogole bylismy wczoraj u znajomych.. maja mega problemy z zajsciem w cize wyobrazcie sobei kolezanka zaczela starac sie tam gdzie ja w tym samym czasie czyli okolo 1,5 roku temu .. i wteyd miala torbiel okolo 3 cmm.. pozniej 5 3 razy szykowali ja do laparoskopii na usuniecie zawsze cos im sie nei podobalao.. i nierobili.. do tej pory jej torbiel dochodzi do 11cm .. a oni nic ;/
    jak mi o powiedziala to myslalam ze padne..

my sporo rozmawialismy z mezem.. i zaskoczylo mnie bo zatrzymal sie ostatnio przy domku.. bo zastanwiamy sie nad zmiana meiszkania jak rozstrzygni sie sprawa spadkowa :)
    i tak patrzy na ten dom i mowi .. wiesz fajnie by ylo tu sobie kupic dom..zobacz blisko przedszkole, szkola dla naszego dziecka przychodnia park :)

i o dziwo..nie wiem skad sie to u meza bierze..ale nie ma skrupulow..ak ktos sie pyta czemu nie mamy dzieci to mowi.. po porstu poki co nie mamy czym sie zaplodnic.. ale jestesmy w trakcie kuracji :)

jestem z niego dumna..ze pogodzil sie z pewnymi rzeczami ze umie mowic o naszym problemie szczerze :)

czekaja, Malenq lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu super facet..ot całe wytłumaczenie!
    Mało jest takich :) wiec sie ciesz :)

mnie jakas ta muza nudzi straszliwie,,,słucham disco-polo :)
    heheheh :) wiec bedzie mały wiesniak w dresie słuchający disco:)

ale leje.........:(:(

Ania_84, czekaja lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki! :)

Ale ponury dzień dziś...
    Żałuję, że wylazłam spod kołdry, ale ktoś w tym domu pracować musi. Choć szczerze mówiąc w pracy taka posucha, że mój T więcej robi w domu przy remoncie niż ja tu.

Tak wyglądamy w 33tc:
    fdadc72a7996cd2am.jpg

Wygląda na to, że nie będę miała za dużo do zrzucenia po ciąży. Przytyłam póki co 10kg, z czego sam Szymek ma w tym momencie ok 2,5kg.

Powoli kończymy ogarniać wyprawkę Małego, zostanie tylko wózek, kosmetyki i pomalować pokój.
    Listopadówki zaczynają się rozpakowywać, dwie mają regularne skurcze, a ja nie mam nawet spakowanej torby do szpitala! Ba, samej torby jeszcze nie mam :P
    Powoli dociera do mnie, że już zaraz będę miała dziecko, i nie powiem momentami mnie to przeraża, nie wiem czy sobie poradzę...

Ania_84, czekaja, Anastazjaaa, Malenq, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha slicznie wygladasz; :D

santoocha lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny brzusio...i faktycznie na ten czas ciązy to wcale nie duzy :D zgrabniutki :)

santoocha lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! :)
    No bez większego problemu ogarniam nawet bobra, i to bez użycia lusterka! ;)
    Tak mi wszyscy wróżyli, że nie będę miała wielkiego bębenka, bo mam szerokie biodra i dziecko siedzi głębiej w miednicy. Ale Młody pewnie podwoi jeszcze swoją masę, więc....

Co nie zmienia faktu, że sięga kopytkami do żołądka i żeber, zgaga i ulewanie w nocy przez sen mnie dobijają...

• czekaja Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha wygladasz przeuroczo:)

Rudasku tez bym wolała disco polo ale mam kilka dowodow w rodzinie ze sluchanie spokojnej muzyki w ciazy wpływa na to że dziecko jest spokojne i malo placze:) wiec sie ludze ze moze jak poslucham to tez moje takie bedzie;)

Ania dzieje sie u Was a maz prawidłowo sie zachowuje ale to rzeczywiscie rzadkosc mowic otwarcie o swoich problemach i chorobach. mozesz byc z niego dumna:) z siebie zreszta tez:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santocha śliczny brzuszek,

Ania wzruszająca historia!!!

czekają ja z młodym mogłam spać tylko na jednym boku bo jak leżałam na drugim to brzuch mnie bolał. nie pamiętam który to bok ;)

rudasek, albo jak się nasłucha w brzuchu to mu zbrzydnie i przerzucie się później na jakiś rap lub techno ;)

czekaja lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1653 1654 1655 1656 1657 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ