Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:miłej nocki
aaa pytanko do ciężarnych koleżanek
macie jeszcze bzyku bzyku z facetami? Czy wstrzemięźliwość?
Zrozumiem jeśli nie chcecie odpowiadać
ja mam i jest superrrrrrrrrrr......tylko w tych pozycjach ktorych nie lubie czyli np od tylu czy na boku bo juz po bożemu sie nie da ale jaki orgazm...o mamusiu
Czarnula czuje sie oki, cos mnie boli w lewym boku od jakiegos czasu, i to zaczyna boleć w nocy, budze sie i dupa ze spania...nera czysta wiec nie wiem czy mięsnie czy co
Ogolnie git majonez...Mały po tatusiu piłkarz, kopie jak nakręconyAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry....
Anstazaja u mnie posucha.........bo ja nie ma ochoty......tak po prostu..... coś tam było na początku II trym, faktycznie mega doznania, ale teraz jakoś mi "nie po drodze".....a to coś kłuje, coś boli, a to jakieś skurcze, więc jakoś "ciężko wbić się w nastrój"...........a poza tym gin twierdzi, żebym sobie odpuściła, z moją hisotrią zajścia itp. lepiej "dmuchać" na zimne....a po kolejne "nie lubię gumek"....więc może w II połowie IIItrym coś uda się bez.......
Santoocha śliczny brzusio:)
Miłego dnia:) -
Malenqu a czemu w gumkach??
u mnie tez jest ale doscy rzadko. mam ochote ale jakos sie boje. ciagle strach w oczach. marzy mi sie taki seks bez stersu i strachu w oczach;)
ale w 1 trymestrze seks moglby nie istniec;)
a ja tez czekam ale na kopniaki;)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Wrazenia po I dniu pracy miska ogolnie mowi z epraca spoko choc on wolalby robic meble niz je pakowac
ale mowie mu zes pokojnie 1 dzien moze tak jest przeciez nowemu nie dadza szafy za kilka tys.. spotakl sie ze starymi kolegami ktorzy pracowali w jego poprzedniej firmie
jedno co mnie martwi to to ze chlopaki od roku maja umowy przedluzane co misiac ;/
Ola czekamy na pierwsze kopniaczkiczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlu bo gin powiedział, że BEZ to kategoryczny zakaz, ponieważ plemniki zawierają "coś tam, coś tam" (nie pamiętam nazwy) i że to może wywołać skurcze macicy.....
Ja również czekam abyś poczuła kopniaki, mnie moja mała dzisiaj o 4.30 obudziła, szturchając, kopiąc, rozciągając się.....hehehe
Aniu cieszę się, że ma pracę, ale takie rozwiązanie na dłużej, z takimi umowami to chyba nie bardzo....
tak jesień, ale nie taka co lubię....u mnie tylko +6C brrrrrrrr i zero słoneczka.......Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dokłądnie na dłuzej nie ma szans.. dlatego moj mowi ze przeczeka zeby byla kasa na zime i wogole a i tak zaczyna robic swoje meble
Malenq lubi tę wiadomość
-
ja nawet nie pytałam gina o seksik no i nie wyobrazam sobie w gumkach ...
co m-c jestem badana, wszystko jest oki wiec my nie pościmy
a tak wogole to witam sie z Wami Dziewczęta -
nick nieaktualny