Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Czy ktoras z was widziala moja owulacje??? Vo sie goopia psita gdzies zgubila
-
nick nieaktualny
-
Olga może jeszce moment. wie ze na nia czekasz i sie z toba droczy:)
Ania niech maz na siebie uwaza bo zdrowie najwazniejsze. to juz miesiac bedzie jak jest na kuracji??
Anastazja nozki to tez dobry srodek lokomocji:)
Magda co to za zubr??Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Czekaja TY tak nie mów bo jeszcze chwile i my bedziemy rodzić..ja sobie dzis uswiadomiłam , ze ja w połowie, juz 20 ty tydzien, kiedy to zleciało
a mnie dzis brzuch ciśnie...mozecie sie smiać ale mi juz brzuch przeszkadza..zawsze byłam chuda i dla mnie teraz to mega wyzwanie, nie wiem co bedzie w 9 tym...juz mi ciezko buty wiazać, podłoge myć otd...hehehczekaja lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Aniu a róznie mowią w sumie raczej chyba skonczony 38, jutro moze gienek mnie uświadomi
juz sa od wczoraj w domkuEweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlu zdjęcie żubra w Rezerwacie Pokazowym Żubrów koło Białowieży (czyli rzut beretem od mojego domku) zrobił ostatnio mój małż, jak po puszczy łaziliśmy za grzybami, to nas natchnęło aby tam zajrzeć
Ewelciu WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW 37tydz. to jeszcze tydzień i donoszona ciąża będzie....ualalallalaa kochanie jak to zleciało....ja jak widziałam na kalendarzu na belly, że mi każą 15grudnia spakować torbę, a 21grudnia będę miała ciążę donoszoną to szczękę z podłogi zbierałam hahahahha jak ten czas leci.....
Rudasku co Ty nie powiesz - jak w niedzielę zmierzyłam brzuchol na wysokości pępka i zobaczyłam 90cm, to myślałam że zemdleję...heheheheh tak moja malutka rośnie i rośnie.....hahahaha (łatwiej myśleć, że to ona a nie ja)Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny