Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:1=2 zupki ostre, 1-2 łagodne zalewasz wodą i tymi przyprawami tak zeby makaronik tylko spęczniał, do tego jajco, papryczka co kto lubi i majonezik mmmniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie.. jakos ogolnie .. czas owulki sie zbliza.. i jak co miesiac mam ta pusstke .. ze nastepne jajko ucieka.. i tysiace pytan.. dlaczego nie mozemy zajsc w 4 wlasnych katach ... boje sie biopsji meza.. boje sie usypiania.. zarowno meza jak i pozniej mojego przy punkcji ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
najlepiej bo mam mega rozciagliwy sluzik.. ale u mnie tak szybko owulka nie wystepuje wiec pewnie po porstu okres okolowoulacyjny sie zacyzna
-
Eweloka84 wrote:1=2 zupki ostre, 1-2 łagodne zalewasz wodą i tymi przyprawami tak zeby makaronik tylko spęczniał, do tego jajco, papryczka co kto lubi i majonezik mmmniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja całą zimę przebiegałam w ciąży na szpilkach 8 cm kocham moje szpilki :0)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
ehh serio dziecwzyny boje sie tych znieczulen ogolnych ja jeste m mega panikara .. i boje sie czy sie wybudzimy i wogole ;/