Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Olga wkladaj tak jak zawsze:) i tym sie sugeruj:) a testy owulacyjne?? moze sprobuj w tym cyklu??
ja juz po cwiczeniach, zjadlam budyń i pozniej zaczne sobie samzyc nalesniki na krokiety:)
juz miałam Was chwalic ze tak ladnie nam stronke zapelnilyscie i bylo co czytac i znowu sobie wszystkie gdzis poszły:) -
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Olu ogolnie lepiej
maz mnie wymacal to misie poprawil humor
wiemze pnikuje ale ja ogolnie panikara jetsem.. i wiem ze imblizej biopsji i tego wszytskiego to bede swirowac ;/
wiem ze nie powinnam .. sie stresowac na zas.. ale to jest silniejsze.. od tego zalezy nasze wspolne malenstwo.. coraz bardziej sie boje ze cos podzie nie takl...jeszcze koszta sa kolosalne.
ehhhczekaja lubi tę wiadomość
-
Anastazja hehe co do dentysty to mam to samo
jedyne co mnie pociesza powiem wam widze roznice midzy sexem przed kuracja a teraz
i to duzaaaa
wiec chyba to wsyztsko dzialaczekaja, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
zakupy zrobione, łózeczko pomalowane, jutro jeszcze raz i finito mozna skrecac i wstawiac miałam zjesc budyn ale mam taka MEGA ZGAGE ze mi sie odechciało jesc cokolwiek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:32
czekaja, Malenq lubią tę wiadomość
-
A ja juz po budyniu:) teraz zaraz smaze krokiety:) farsze mam teraz je zawinac i na patelnie:)
ciagle mi sie wydaje ze ja to na samym poczatku ciazy jestem i nie moze nic mnie bolec ani dokuczac bo na to za wczesnie. ale w sumie to 17tc i jak postałam przy garach to teraz musze chwile posiedziec bo brzuch ciagnie.
Aniu chciałam zadac pytanie mam nadzieje że sie za nie nie pogniewasz ani nie uznasz mnie za jakas bezduszna.
nie masz takich momentow ze masz gdzies w glebi serca zal nie tyle do meza co do natury ze nie moze dac ci dziecka. wiem wiem ze to bardzo egoistyczne.
ja pomimo mojej ogromnej milosci do meza i braku jakichkolwiek przesłanek ze maz nie moze miec dzieci badz ma obnizone parametry nasienia(oprocz jego zaniedbywania swojego zdrowia) gdzies tam w sercu mialam takie mysli ze cholera jakbym miala jakiegos innego faceta moze zaszlabym od razu.
oczywiscie nigdy nie dalam mu odczuc ze mysle ze to przez niego tak dlugo nam sie nie udaje ani tez nie winilam go za to. po prostu czasem mialam takie mysli w chwilach zwatpienia ze jakbym chciala to poszlabym do kogos innego i zaszlabym w ta ciaze.
mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi i nie pomyslisz o mnie zle.
po prostu takie mysli mnie dopadaly za kazdym razem jak zblizala sie owulacja a ja czulam ze znowu nic z tego nie bedzie.
sie rozpisalam ale chcialam zapytac:) nie chcesz to nie odpowiadaj:)Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
pewnie ze sie nie gniewam. wiesz...jakos nigdy nie patrzylam na to od tej strony
raz kiedys pomyslalam ze moze inaczej by sie to potoczylo.... jak powiedzial mi ze trudno nie bedziemy miec dzieci ..na samym poczatku czyli w styczniu
ale odkad gramy w to razem.. i odkad walczymy .. nie ..wrecz przeciwnie jestem dumna ze wlasnie na niego trafilam..na faceta ktory wlaczy o swoje dziecko jak nikt inny ner a zadaje sobie pytanie czy inny facet chcialby przez to przechodzic.. czy inny zgodzilby sie na dawce.. i takie ta, a jak patrze na niego jak bawi sie z dzieckiem.. to jedyne co mnie ogarnia to chec walki zeby keidys mogl przytulic swojego malucha.. takiego 100% swojego
mam zal do natury... ze niemozemy zajsc w spokoju we wlasnych 4 katach.. ale wiem ze to nic nie zmieni .. a gorycz i zal moga nam tylko zaszkodzic..
moze jest w tym cel ..ktorego my nie widzimy.
sporo analizuje pewne zaleznosci i weim z e moze wlasnie bylam potrzebna mezowi..
chce dac mu tyle milosci zeby to wszytsko wynagrodzic.. zeby kiedys za n lat poczul ze warto bylo zyc i ze nie byl pregranym w tym zyciu
czekaja, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
taka sytuacja nie powinna się zdarzyć nikomu, ale skoro się zdarzyła to trzeba walczyć razem.
Jedne pary w trudnych sytuacja zbliżają się do siebie inne wręcz przeciwnie.... wielki sprawdzian i test dla związku!!!
Dobrze że dla was ta trudna sytuacja skoro już zaistniała zbliżyła was do siebie - mocno was wspieram!czekaja, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Kiedys juz pisałam ze jak ogladałam Toje zdjecia na fb to Twoje oczy mowia wszystko:) wiem ze to dziwnie brzmi ale jakos tak po oczach widac ze jestes niesamowita:) Twoj maz tak samo dobro ma w oczach;)
pisze jak jakas stara baba ale jakos tak inaczej tego nie umiem opisac:)
krokieciki gotowe:) teraz sie grzeja w piekarniku i czekaja na meza:) ciekawe jakie wyszly bo pierwszy raz robilam:) -
nick nieaktualny
-
dziekuje Wam za mile slowa
Ola ... to moze ja sie tam wbije na barszczyk z krokietami
Olga to co owulujemy razem
Uhhhh nasza Fiona jest obrazona bo maz przed praca byl z nia u wet obciac pazurki uuuujjj przeskrobal sobieczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrrryyy
A u mnie spadek!!!!! Ale mi się gęba cieszy tym bardziej, że śluz miałam wczoraj taki rozciągliwy i tak dużo jak nigdy. A po to tak mnie jajnik zaczął nasuwać, że czułam aż w szyjce a potem cisza teraz pozostało się modlić o odbicie jutro w górę.
Szkoda tylko, że mąż w pracy i zobaczymy się dopiero jutroczekaja lubi tę wiadomość