Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:wiem panikara jestem ale ja ogolnei boje sie usypiania itp
przypomina mi się historia u weterynarza,
poszłam z psem na kastracje, wet dał mu zastrzyk, po kilku minutach maluch się chwieje na nogach, ja zaczynam chlipać po kolejnych 2 minutach piesek już kładzie się i traci świadomość a ja w bek... i krzyczę nie śpij psino nie śpij.... a lekarz z delikatnym uśmiechem... Pani Małgosiu ale on ma spać, bo dostał narkozę... - przecież wiem panie doktorze ale to wygląda strasznie
dobrej nocki
Czarnula87, santoocha, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż jest udany. Kładę się teraz do niego do łóżka. A on taki zaspany przytulna sie do moich pleców kładzie rękę na brzuchu i mówi: dobranoc kochanie, dobranoc coreczko. Ja na to co? A on ze to tak na zaś już
Ostatnio mu się śniło ze synka urodziłam drugiego teraz taki tekst... oj chyba faktycznie już by chciał drugie dzieckoMalenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień bry:)
Aniu :* będzie dobrze, musisz tak myśleć, bo innej opcji nie ma:)
Anastazja jakbym widziała siebie, przy każdej kotce tak płakałam, jak woziłam na "czyszczenie" i to jeszcze JA na rękach musiałam trzymać, do zaśnięcia...a one tak smutno oczkami mrugały:(..... beksa jestem i tyle..........
aaaaaaaaaaaaaa Ewelko prawie 2 razy w tygodniu jadam budyń....Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek ja zaraz zbieram sie do pracy
Mezu poprawil mi humorek
Ja lubie zarowno kisiel jak i budyn
Kisiel lubie jak jest zimno wtedy moglabym codziennie jesc na rozgrzanieMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olga haha dobry ten Twoj mezu
Bry !
Co tam laski? Jakie plany na dzis?
Mój jest taki : odwiedzic kaufland w celu zakupow na salatke i budyniu ! Haha
Zaczac malowac lozeczko, wizyta u gina...a pozniej cos moze sie wymysli hahaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Olga haha dobry ten Twoj mezu
Bry !
Co tam laski? Jakie plany na dzis?
Mój jest taki : odwiedzic kaufland w celu zakupow na salatke i budyniu ! Haha
Zaczac malowac lozeczko, wizyta u gina...a pozniej cos moze sie wymysli haha
Plan jest taki: dokończyć buraczki w słoiczki, dokończyć ostatnią partię jabłek, wstawić pranie, zrobić zupkę i poleniuchowaćEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Czekaja TY tak nie mów bo jeszcze chwile i my bedziemy rodzić..ja sobie dzis uswiadomiłam , ze ja w połowie, juz 20 ty tydzien, kiedy to zleciało
a mnie dzis brzuch ciśnie...mozecie sie smiać ale mi juz brzuch przeszkadza..zawsze byłam chuda i dla mnie teraz to mega wyzwanie, nie wiem co bedzie w 9 tym...juz mi ciezko buty wiazać, podłoge myć otd...heheh
Rudasku ja mam tak samo:) niby plaskiego brzucha nigdy nie mialam ale wczoraj jak miałam zalozyc rajstopy to przeszlo mi przez mysl co bedzie jak brzuch bedzie wielki:) bo niby nie ma go duzo a cisnie:) -
nick nieaktualny