Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Hej ho :]
Ooo widzę że Ewelinka nawet do nas zajrzała miło miło
A ja włąsnie siedzę i piję miętę a zapijam ja winem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Nieee lubię miętkę pić lubię jej smak :] I tak zaczam miętę pić, piję piję i mówię do męża. A wiesz co wina mi przynieś kieliszek
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:heheheh a myślałam, że jakaś tajemna formuła.....i bach po zaparciach - to mój aktualny temat w sieci....heheh
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:jedz kiwi raz ze są zdrowe, dwa chronią przed poronieniem a trzy po kiwi idzie sie bez problemu do wc
i banana i brokuł niestety.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 19:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Czekaja TY tak nie mów bo jeszcze chwile i my bedziemy rodzić..ja sobie dzis uswiadomiłam , ze ja w połowie, juz 20 ty tydzien, kiedy to zleciało
a mnie dzis brzuch ciśnie...mozecie sie smiać ale mi juz brzuch przeszkadza..zawsze byłam chuda i dla mnie teraz to mega wyzwanie, nie wiem co bedzie w 9 tym...juz mi ciezko buty wiazać, podłoge myć otd...heheh
oj pamiętam siebie w styczniu przed porodem jak kozaki zakładałam - masa śmiechu ze mnie była... mąż pomogę ci, a ja twardo nie! ciąża to nie choroba! Sama dam radę, czasem założenie kozaków trwało z 15-20 minutMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny