Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
matko i corko ale zimno .. wrrrrrrr ;/
moja kicia lezy wygerzewa sie na sloneczku a ja ..mam wlaczona farelke ;P -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:zimno, zimno............ja musiałam chociaż na chwilkę "centralne puścić..."
rudasku no właśnie, właśnie - ja w gumkach też nie umiemMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heheh glodnemu chleb na mysli co nie
Aaa kocham mojego malza skonczyl prace i dzowni kochanie masz ochote na kawke z orlenu mocce aaaaa szal zelowek pewnie ze chce jestemod niej uzaleznionaMalenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:tak tak głodniaku jeden:)
tak wiem, i zakodowałam sobie Aniu, że Ty uzależniona jesteś od tej kawy....ale czy przypadkiem nie miałaś odstawiać kofeiny???
ale wiesz taka kawka z orlenu gdzie polowa to czekoladaMalenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja w tym miesiacu tez juz stopuje
ale jak tak jezdzilismy to wiecie co rusz kawka z mezusiem w trakcie jazdy i tak jakos a dlugo nie pilam kwy bo okolo 2 miesiecy -
nick nieaktualny
-
Malenq .. wiesz jak myslalam ze sznasa na ciaze jest to ograniczalam teraz chyba troche to olalam juz i czekam az zacznie sie cos dziac
juz mnie korci zeby po miesiacu kuracji zrobie mezusiowi hormony -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Malenq .. wiesz jak myslalam ze sznasa na ciaze jest to ograniczalam teraz chyba troche to olalam juz i czekam az zacznie sie cos dziac
juz mnie korci zeby po miesiacu kuracji zrobie mezusiowi hormony
rozumiem....przebierasz nóżkami....a my z Kosią mocno, mocno kciukaski za poprawę wyników i za fasolę
mykam ten obiad robić....heheheAnia_84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Po małego do szkoły mam około 1300 metrów w jedną stronę więc nie jest tak źle
Malenq, nie kochana, to w związku z dwoma poronieniami lekarz kazał mi zaprzestać jazdy na rowerze jak wznowię starania, bo to sprzyja poronieniom a ja jestem teraz jako ryzyko, więc mam zakaz
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
no nie szczyt chamsta dali im wszytskim umowy o dzielo i tak chlopaki robia przez kilka lat co miesiac umowa o dzielo
-
nick nieaktualny
-
gadalam z mezem i z tego co mi mowi..to dosc niebezpieczna praca.. dzis wrocil poobijany ..bo mu mebel spadl ;/
wiec chyba do konca miesiac a przepracuje i powie ze albo daja zlecenie z ubezpieczeniem albo odchodzi ;/
niby zima idzie..ale wiecie wole zeby zalzoyl dzialanosc ma wtedy zus placony
i ubezpieczneie a przy wyrobie mebli niestety nie trudno o jakas kontuzje ;/
dwa jelsi sie wyrejestruje to calkiem bedzie na zielonej trawce .. ma jeszcze 1,5 miesiaca do kuroniowki .. wiec jakos te 1,5 miesiaca przeciopiemy ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 16:26