Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej:)
Anastazja u ciebie tez filmik za chwilke bedzie jak najbardziej aktualny:)
rudasku super:) ja tez kupilam maluchowi spodenki i skarpetki poki co w neutralnym kolorze zeby pasowało i dla chlopca i dla dziewczynki:) w poniedzialek moze dowiem sie juz czy na 100 procent bedzie dziewczynka chociaz 100 procent chyba nigdy nie ma;)
co dzis na obiadek?? ja mam lososia a maz pieczona golonke i kapuste zasmażana;)
Olga jak tam?? widziałam na wykresie że maż chyba w dobrej kondycji wrocil do zdrowia;)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
hej kochane
Rudasku sliczne
Ola jak tam sie czuejsz
Olga jak widac szaleje z meulkiem naczytali ssie greya chyba ich dziecie bedzie mial na imie Grey
a u nas troche lepiej Michal po rozmowie od 1 pazdziernika zaczyna;)
fak na okres probn 2 tyg ale o wiele lepsze zarobki facet mu odrzu powiedzial ze na 2 tyg umowa o dzieloa pozniej normalna jak michal powiedzial ze spoko narazie moze byc najnizsza to facet sie na niego popatrzyl i tekst. wie Pan ja jestem zdania ze zaslugue pan na wiecej z takim doswiadczeniem wiec umowili sie ze poki co na te 2 tyg 10 zl za h na czysto ..a pozniej jak sie sprawdzi to powiedzial ze 2-2,5 ys bedzie mial wiec mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie
i praca uwaga od 6-14 jeejjjj bedzemy razem wraca dodomku
Malenq, czekaja, Anastazjaaa, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
noo mam nadzieje... bo Michal powiedzial ze bardzo fajny gosc i taki konkretny .. wiec zobaczymy
ps ja sie ciesze bow konuc przmowilam mu do rozsadku
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania super:) trzymam kciuki zeby bylo ok i został tam juz na dluzej z dobrym szefem i fajnym wynagrodzeniem:) a godziny pracy super. niby wczesnie bedzie musiał wstawac ale wczesniej w domku i wiecej czasu dla zony;)
Magda urocze:)
ja czuje sie ok:) dziekuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laseczki. Ja dzisiaj w pracy przesiedzialam 9 godzin. Zaraz jade do domku. Mezu przyszykowal kolacjyjke a po kolacyjce jakis seksik znowu. Nie wiem chyba mu greya zabiore bo ja juz czasami nie daje rady na te wszystkie igraszki ale nie narzekam bo dawno nie bylo u nas tak duzo serduch. Ostatni raz tak dzien w dzien praktyxmcznie to na samym poczarku znajomosci i zaraz potem w ciaze zaszlam
Malenq lubi tę wiadomość
-
Olga to moze cos sie z tego wykluje;)
Magda dzieki trzymaj trzymaj:)
ja jeszcze malucha nie czuje. niby tam jakie cos delikatne ale nie wiem czy to sa ruchy wiec czekam az poczuje i bede miala pewnosc ze to to:)
witam sie w 5 miesiacu ciaży:)Malenq, Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie Olu, raczej nie :] Moja temperatura co pójdzie troszkę w góę to od razu mocnys padek w dół jak dzisiaj, więc sądze ze i tak kolejny bezowulacyjny cykl mnie czeka :]
w następnym cyklu pobawię się jeszcze z dongiem i ... koniec na tym będzie :] potem odpuszczam zupełnie
zacznę łykać orgametril od 16 dc mimo że on owulkę blokuje i skupię się na sobie - jakaś dietka, ćwiczenia, podbuduję zdrowie i dopiero jak osiągnę to co chcę sama ze sobą wrócimy do starań -
hej laski
owu wyznaczyło mi niby owulacje z tego wynika że @ powinna przyjść za około 5-6 dni :o
aż sama jestem ciekawa
czekają gratuluję 5 miesiąca - to już bliżej niż dalej... ach jak ten czas leci
czyjaś ciąża mija zawsze tak szybko
och czarnula 9 godzin w pracy - nie zazdroszczę
Malejq - dobrze że daje popalić, bo jakby miała jakiś spokojniejszy dzień to umierałabyś z nerwów
ten kombinezonik w słoniki - normalnie zakochałam sięczekaja, Malenq lubią tę wiadomość
-
hej kobietki
ja wlasnei robiłąm oferte aktualizacyjna..poki co pierwszy probny wydruk poszedl..
mezu cos tam robi w piwnicy
Olga dzis chyba byl imny dzien bo u mnei tez w dol tempka ;/
w sumie na zime niezly pomysl zeby zadbac o siebei
Ola gratulacje 5 m-ca ale etn czas szybko leci
ciekawe co u Stokrotki .. bo Dorotka cos tam na FB sie odzywa..
Anstazja .. no to a 5-6 dni @ a pozniej mozecie uderzac
czekaja, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny