Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A moim zdanie 18dc byla ovulka a 21 zagniezdzanie;)
Ewelinka tylko w tramwaju nie urodz:)
Ja chyba czuje moją córeczkę takie to jest delikatne smyranie od srodka ale jest:) tak bardzo juz kocham ta mała dziewcznke:) i jeszcze jej nie ma na świecie a juz sie o nia martwięMalenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olga optymiastka czy nie trzymam kciuki:)
ja chyba zrobie kurczaka w sosie smietanowo ziolowym z ryzem:)
a kotlety sojowe uwielbiam:) jadlyscie kiedys te w bio way?? ja w ogole uwielbiam obiady w bio wayu:0 moglabym tam jesc codziennie:)
wlasnie skonczylam cwiczyc jem drugie sniadanko i musze isc ogarnac mieszkanie umyc sie na poczte i do sklepu -
hej kochane ja zapracowana nawet nie mam za barzo czasu
waga znowu w doł
z 82 na 79Malenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja wczoraj miałam swój pierwszy raz we własnej kuchni Wieczorem zrobiłam na dziś zupę krem z dyni z boczkiem, prażonym słonecznikiem i grzankami czosnkowymi.
A na jutro planuję kurczaka z makaronem i cukinią.
Ale fajnie móc zjeść śniadanie u siebie i nie być uzależnioną od teściów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:25
Malenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
No, jest radość
Ja po wyprowadzce z domu najpierw mieszkałam w wynajmowanym mieszkaniu, bo pracowałam w innym mieście, potem po ślubie wprowadziłam się do męża, ale mieszkaliśmy na jednym piętrze z teściami.
W sierpniu wynieśli się na parter, my teraz robimy remont, i to w sumie jest pierwszay raz kiedy urządzam coś dla siebie. Byłoby w ogóle fantastycznie, gdyby jeszcze nie wychodziło non stop wszystko 2x drożej niż w założeniach. Ale takie uroki remontu
Jutro mąż maluje pokój Młodego, potem tapetuje i zaczniemy tam wszystko meblować, czekam tylko na dostawę łóżeczka. Ciekawe jak wyjdzie...czekaja, Anastazjaaa lubią tę wiadomość