Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A moim zdanie 18dc byla ovulka a 21 zagniezdzanie;)
Ewelinka tylko w tramwaju nie urodz:)
Ja chyba czuje moją córeczkę
takie to jest delikatne smyranie od srodka ale jest:) tak bardzo juz kocham ta mała dziewcznke:) i jeszcze jej nie ma na świecie a juz sie o nia martwię
Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olga optymiastka czy nie trzymam kciuki:)
ja chyba zrobie kurczaka w sosie smietanowo ziolowym z ryzem:)
a kotlety sojowe uwielbiam:) jadlyscie kiedys te w bio way?? ja w ogole uwielbiam obiady w bio wayu:0 moglabym tam jesc codziennie:)
wlasnie skonczylam cwiczyc jem drugie sniadanko i musze isc ogarnac mieszkanie umyc sie na poczte i do sklepu -
hej kochane ja zapracowana nawet nie mam za barzo czasu

waga znowu w doł
z 82 na 79
Malenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
Hej

Ja wczoraj miałam swój pierwszy raz we własnej kuchni
Wieczorem zrobiłam na dziś zupę krem z dyni z boczkiem, prażonym słonecznikiem i grzankami czosnkowymi.
A na jutro planuję kurczaka z makaronem i cukinią.
Ale fajnie móc zjeść śniadanie u siebie i nie być uzależnioną od teściów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:25
Malenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
No, jest radość

Ja po wyprowadzce z domu najpierw mieszkałam w wynajmowanym mieszkaniu, bo pracowałam w innym mieście, potem po ślubie wprowadziłam się do męża, ale mieszkaliśmy na jednym piętrze z teściami.
W sierpniu wynieśli się na parter, my teraz robimy remont, i to w sumie jest pierwszay raz kiedy urządzam coś dla siebie. Byłoby w ogóle fantastycznie, gdyby jeszcze nie wychodziło non stop wszystko 2x drożej niż w założeniach. Ale takie uroki remontu
Jutro mąż maluje pokój Młodego, potem tapetuje i zaczniemy tam wszystko meblować, czekam tylko na dostawę łóżeczka. Ciekawe jak wyjdzie...
czekaja, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

kiedys sama mi mówiłas ze to TYLKO program wiec JA dzis TOBIE to MOWIE