Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Dobrze się cuzję, senna rozleniwiona, zdrętwiała mi noga ale co tam lenię się na razie, potem ogarniam chałupkę i do pracy na 9 godzin :]
mnie w nocy drętwienie obu rąk obudziło.....normalnie nie czułam, szczególnie prawej, musiałam wstać i rozmasować......a tzw."igły" to dobre 10min mnie gnębiły......... -
Rocznicowe
Dla pijacych stawiam to
a dla naszych mamusiek i niepijacych
Malenq, czekaja, Anastazjaaa, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
hej DZiewczynki
u nas dobrze, Mały aktywny, kopie matke dośc ostro
jedyne co mi dolega to niestety zaparcia i non stop siku, tzn wydaje mi sie ze zaraz popuszcze a jak ide do wc do dwie kropelki, wiec pewnie mały zacumował na pęcherzu
Aniu...dziekuje za soczki, uwielbiam!!! :*czekaja lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Dzień bry:)
Jak się czujecie??????????
Ewelko?
Olu?
Rudasku?
Santoocha?
Anastazja?
Paula jedna i druga? jak dzieciaczki???
Olga???
Aniu???
Przepraszam jak kogoś pominęłam:)
wczoraj tak mnie naparzaly plery tak mi jajniory promieniowaly ze nie wiedzialam czy to brzuch czy to owulka czy to co ;P
o spa pomogla
wgmnie wczoraj owulowalamMalenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ogłaszam wszem i wobec ...
3 listopada 2014, 20:50 - opijamy Nasz Plotkarska roczniceWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 17:46
czekaja, Anastazjaaa, Malenq, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a moj chciał " co bedzie" a ja chciałam syna i wyszło na mojeeeeeeeeee.....
ale Tatus sie cieszy, bo bedzie miał kompana do gry w piłke:)
Ostatnio chłopcy z jego drużyny sie smiali ze w sezonie za rok maja nowego zawodnika:) hehhehehe....chyba w wózku, poza liniaMalenq, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
heloł!!! babeczki oo ANia nawet nie wiesz jak mi sie marzy drinek jakis pysznusi ojojojo ale chyba bym padła w połowie po takiej abstynencji hahah
My dalej w dwupaku .. wszystko juz jest tylko brak głównej bohaterki pranie wieszałam, po górkach pagórkach chodziła, sexiłam sie (w koncu!!! ) hahaha i NIC dzis ide po sklepach pochodzic, moze opkno umyje! a jutro do esciowej jade UWAGA: autobusem i tramwajem hahaha moze to mała ruszyCzarnula87, Malenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny