Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
my dopieor wrocilismy dzien pelen wrazen wyobrazcie sobie ze w szpitalu spedzilismy od 8-14 przez ta komisje.. Michal dostal skierowania do 5 specjalistow na ekg, na jeszcze inne badania dobrze ze kazali mowic ze wojskowy to nie czekalismy w kolejkach inaczej.. nie wiem czy bysmy do pon sie wyrobili
suma sumarum.. na komisji powiedzieli .. ze faktycznie ma jak to nazwali "mocne kwity" i ze ta wada genetyczna kwalifikuje sie najprawdopodobniej na D moze na E ale predzej na D ... jesli zakwalifikuja go na D to juz bede spokojna
generalnie popatrzyli po wynikach a tam nazwiska z Łodzi .. no i nie mieli jak podwazyc bo tylko byl tekst noo ni epowiem do dobrego specjalisty trafiliscie.. skad z Kielc sie o nim dowiedzielismy .. i tu... moj maz wykazal sie mega duza elokwencja bo powiedzial .." mam wspaniałą madra zone " uhhh jak mi pojechal to az misie milo zrobilo
pozniej pojechalismy na Termy 3 godziny moczenia sie..
nastepnie kolo term byl pawilon Big Stara iiii
obkupilismy sie jak nie wiem
za cale 140 zl kupilismy 6 bluzek, 2 bluzy dla michala, kurtke ciepla zimowa i kamizelke puchowa .. tak za cale 140 zl
bluzki za 5 zl
kurtka 50 zl
bluzy po 10 i 20 zl
nastepnie poszlismy w termach zjesc
nazarlizs,y sie jak dzikie swinie po czym poprawilismy szarlotka na cieplo z lodami
ufff chyba to tyle " -
nick nieaktualny
-
hejjjj
co u Was?
my wczoraj zrobilismy zakupy i posiedzielismy pod kocykiem
Dzis od rana sprzatanie
tzn R sprzatał a ja kuchnia...
zupa meksykańska, gołabki z mięskiem a drugie z grzybkami no i sałatka jarzynowa
teraz tatuś pojechał na mecz a my odpoczywamy!
Strasznie mnie dziś doł brzucha boli,zjadłam nospe i jest oki
Deszcz leje....nie ma słońca, a chciałam isc z ksiazką na balkon...
PS: złapałam wkoncu mojego kota na gorącym uczynku jak chodzi po blacie kuchennym, tak dostała klapkiem w dupsko ze juz pół godziny jej nie ma i nie wiem gdzie sie schowałaAnia_84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Hej kocane my juz w domku
Rudasku nie wiem czy na nia to podziala nasza jak dostanie scierka w dupsko to poznije i tak to robi
a poblacie zawsze chodzi dlatego zawsze przed zrobieniem czegos go po porstu przecieram..znam swoja kicie i wiem ze blat to jej ulubione miejsce szczegolnie e jest przy oknie ale ma swoj jeden punktck w ktorym zawsz emoze sie polozyc
noo ceny super
jutro od 9-17 cala niedziele pracuje -
Anastazjaaa wrote:och wreszcie zaczęłam nowy cykl
Anastazjaaa lubi tę wiadomość