Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem Kochana...
nie raz musze sie wygadac i pouzalac chyba
cod o wbijania w posty nie raz nie wiem co i jak bo nie nadrabiam
wie ze nam kibicujecie i za to jestem wdzieczna
pogłaskaj odemnie KosieMalenq lubi tę wiadomość
-
Ania wie ze nasz podziw ci nic nie da nie zmieni tego co musicie przejsc ale dla mnie jesteś przykladem do naśladowania. co z tego ze czasem wymiekasz. jestes niesamowicie silna dajesz kopa nie tylko sobie ale i mezowi. jestes przykladem dla niejednej pary ktora moze poaczac naturalnie ze z gorszymi rzeczami mozna sobie poradzic. Dzieciatka bedziecie mieli napewno to moze nie kwestia dni czy kilku miesiacy ale Ono bedzie. bedzie uwienczeniem Waszego trudno i bedziecie je kochac jak nikt inny. zobaczysz ze w koncu los sie do Was usmiechnie. musi bo przeciez nie moze caly czas byc pod gore.
pozwol sobie czas na wylanie zalu , pretensje do losu do ludzi. masz prawo jestes tylko czlowiekiem!!!
my wszystkie kibicujemy i czekamy razem z Wami!!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu tylko nie zapominaj, że właśnie o to chodzi z forum, że żalić się MASZ PRAWO, masz prawo pisać jak jest Ci ciężko...to nie tylko domena brzuchatek....
chciałabym Wam jakoś pomóc, tylko modlitwą jednak mogę coś od siebie dla Was..Ania_84, czekaja lubią tę wiadomość
-
dzieki dziewczynki
szczegolnie dziewczyki Malnq z Kosia Czekaja z EwuniaMalenq, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane, ja już po pracy ufff oficjalnie zaczęłam weekend.
Poranny test o czułości 10 pokazal piękna tłusta ale tylko jedna kreseczke, tak więc dziś odstawiam lutke i czekam na @
Czy mi przykro, tak.
Ale trochę się tego spodziewałam, wiec nie ma rozpaczy, a złość była tydzień temy gdy zaczęłam odczuwać ze się nie udało, okazało się ze bardzo dobrze znam moje ciało i następnym razem musze wieżyc moim przeczuciom.
Zakupiłam juz inofem i pełna nadzieji walczę o mojego wrześniowego dzidziusia.
Przepraszam za dubel na różnych tematach ale co mam pisać
Dziękuję wszystkim ovufriendka które we mnie wierzyły i trzymały kciuki.
-
Ana....bedzie dobrze Kochana
zobaczysz dwie krechy a wtedy wyśle CI paczke- obiecuje z pozdrowieniami i prezentami od Nas
a tak w ogóle to tak mi narobiłas smaka na łazanki ze dziś robie:)Anastazjaaa, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq, jak ja uwielbiam żurek zwłaszcza "rozwiedziony", czyli zupka osobno, ziemniaczki osobno mniaaam
U mnie dziś na obiad sałatka ziemniaczana i kotlecik
Ania jesteście oboje bardzo silni, podziwiam Was mega! Będzie ciężko, z pewnością, ale jestem pewna, że uśmiechnie się do Was los, że w końcu będzie dobrze, że jeszcze trochę będziecie musieli stoczyć bojów, ale w końcu zobaczycie dwie kreski na teście, a wtedy to już tylko całkowita radość w Waszym życiu zapanuje. Kibicuję Ci z całego serca, modlę się za Was, wierzę, że wszystko się Wam ułoży! Zasługujecie na to!
Pizzy zazdroszczę, z czym masz kochana?
Anastazja niech grudzień będzie szczęśliwy :*Anastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Malenq wrote:ej no, moja sis urodziła drugie dziecko w wieku 40:) (również po poronieniu)
Mam jeszcze 9 lat więc mam nadzieję że się wyrobieczekaja, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny