Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze dziewczynki w razie gdybym jutro sie nie pojawila
tego wam zycze na swita
Zdrowka, szczecia pomyslnosci
abycscie jak najkrocej walczyly, a jak juz osiagniecie cel abyscie spokojnie przszly przez ciaze a pozniej cieszyly sie malenstwem
duzo sily, wytrwalosci
milosc oraz zrozumienia
dziekuje ze jestescie ..bo naparwde jestescie wspaniałe
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki Kochane...
Wszystkim zycze spokojnych, rodzinnych, ciepłych Świąt w gronie bliskich ludzi..
pomyśloności, błogosławieństwa BOżego na kazdy dzien. Wiary , nadziei i miłośći..a przede wszystkim zdrowia :*:*
Całujemy Was :*Eweloka84, Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
A ja krotko życze:
Staraczkom -spełnienia marzen a zwlaszcza tego JEDNEGO!
Ciężarówką- dobrego samopoczucia,bezproblemowej, bezstresowej ciazy i lekkich,bezproblemowych porodów
Mamą- pociechy ze szkraba! cierpliwosci , czasu, snu !
Dziekuje ze bylyscie, jestescie i mam nadzieje ze bedziecie dla mnie WIELKIM wsparciem,CUDOWNYMI słuchaczkami i CUDOWNYMI przyszlymi, obecnymi MAMAMI! gdyby nie Wy to pewnie juz dawno i nie raz bym straciła nadzieje podczas staran, w czasie ciazy... jestescie WYJĄTKOWE. Dziekuje za wszystko :*Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka21 wrote:a teraz zaczynam czuc ze zyje, poranne mdlosci minely i zmeczenie w ciagu dnia tez, w nocy wkoncu dobrze spie bo wczesniej krecilam sie z boku na bok.
U nas zima, sypie i sypie
A co u Was Ania?
u nas ok.. powoli uzbrajamy sie w cierpliwosc..bo 8 stycznia wizyta
jutro MIchal dostaje 2 szczepionke na zoltaczke.. wiec juz bedzie mogl przechodzic zbieg -
Czy Ktoś tu jeszcze zagląda ?????????
Dziewczynki wzytskiego dobrego w nowym roku !
upragnionych ciąz i spokojnych, bezpiecznych , szybkich porodów
buziaki :*Ania_84, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej No Malenq Wy juz na wylocie
u nas straszne przepychanki, wypinania itd mam wrazenie ze Mały mi zaraz skóre przebije
we środe wizyta, zobaczymy co Pan Dr powie
Miłego dnia Dziewczynki :*Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny