Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenqu ja teraz mam taki brzuch jak Ty;) mam ogromny brzuch ale nic nie poradze:)
Bas gratuluje daj zdjecie testu:)
Sana daj znac po wizycie Ty malenqu tez. trzymam kciuki:)
Rudasek a Ty kiedy masz wizyte??
Aniu pracusiu oby Mikolaj w nagrode przyniosł duzy prezebt:)Baś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybez schizu informuję, że dołączam do mam ze zbyt małą ilością wód płodowych........
w kolejny poniedziałek jestem przyjmowana na patologię, a mój gin chce po 21.12 rozwiązać ciążę - na wzgląd zdrowia malutkiej
to tyle po wizycie, która miała być "standardowa"..................... -
Malenq ja wierze ze bedzie dobrze bedziesz pod opieka i malutka urodzi sie pod swietna opieka
MIkołajk mnie juz nagrodzil ostatni weekend byl najlpesza nagroda mez sie spisal
kuchnia zaplanowana teraz pozostaje dokladnie pomiary
mezu bedzie sam robil kuchnie wiec pryokazji nabierze doswiadczenia
Santocha co do naszej kuracji..
no cz polowa II etapu za nami.. nie wiem.. mam mieszane uczucia.. nie wiem czy to strach..czy budzi sie we mnie niepewnosc.. czy cos znajedziemy ..
jak wczesniej mialam nadzieje tak teraz po porstu ja stracilam.. i mam wrazenie ze znowu dostaniemy po dupie.. a ja nie wiem ile jeszcze mozemy zniesc.. nasza psychika powoli siada .. i naparwde cud by nam sie przydal.. maz dwa razy juz walnal tekst ze cos sobie zrobi ..ja chodze ciagle zestrachana czy faktycznie gada tak tylko czy cos mu po glowie chodzi....
chcilabym juz wiedziec czy tak czy nie..
Bas gratuacje
Malenq, czekaja, Baś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro lekarz jestem ciekawa ile mala wazy:)
dzis robilam powtorke glukozy tym razem 50g i ciezko poszlo ale dotrwalam do pobrania i po wszystkim wszystko zwymiotowalam. jesli bede chciala drugie dziecko to to badanie skutecznie bedzie mnie odstraszac. jak dla mnie to masakra.
poza tym ok:) jeszcze nie czuje ze mi ciezko ale chcialabym juz byc przy koncu:)Malenq lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny przybywam z relacją z wizyty - wczoraj już byłam padnięta
Na początku wizyty gin zrobiła mi cytologię. Później usg ale na takim starym sprzęcie i mało było widać, więc przeszłyśmy na jej prywatny sprzęt. Tam już ładnie było widać fasolkę trochę się martwię, bo ma ciut ponad 6 mm, powinno być już 2 mm więcej. Mam nadzieję że mimo wszystko fasoleczka będzie się zdrowo rozwijać. No ale najważniejsze - widziałam i słyszałam bicie serduszka ♥ coś pięknego! ♥
Mamy założoną kartę ciąży
Dostałam też zdjęcie z usg, trochę niewyraźne, ale grunt, że jest
Dziewczyny, poznajcie mojego skarba
Malenq, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015