Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Olus jak wizyta
u mnie oki, Maly ruchliwy, ma 1506gr
i wszystko oki oby tak do konca
DZis mi osiadł gdzies na przeponie i nie moge siedzieć, non stop mi słabo i mam mroczki przed oczami, najlepiej mi jak stoje!
A jeszcze mnie czeka ok 4h trasa samochodowa do Warszawki i nie wiem jak to zniose:)
pozdrawiamy Cioteczki
aaaaa....jade z "Franiem" do Frania bedzie prezent na mikołaja
http://wrzucaj.net/images/2014/12/11/franio.jpgczekaja, Malenq lubią tę wiadomość
-
Rudasku dzieki ze pytasz:) u nas tez okej mała wazy 1000gram. ale to byla najgorsza wizyta w moim zyciu. Pani doktor dlugo szukala tetna i ten okropny dzwiek taki gluchy straszne to bylo. na szczescie po prostu tak sie mała wiercila mocno ze bylo ciezko zlapac ale ani jej nie czulam ani nie slyszlam tego tętna.
Ja dzis cierpie po oboiedzie bo mam takie wzdecie ze az mnie brzuch kluje:(
a tak poza tym konczymy remont pokoju malej uff:) jest slicznie jasno. teraz jeszcze urzadzic i bedzie super:)
wspolczuje drogi ja najlepiej sie czuje jak leze:)
ale dzis siastra wyciagnela mnie na specer zrobilam 6kilometrow ale juz coraz ciezej zaciagnac mnie do cwiczen gdzie na poczatku cwiczylam codziennie po 1godzine i jezdzilam na rowerku stacjonarnym:)
jak tam u Was dziewczynki?? Ania Olga Malenqu Ewelinka?? -
Hej kochane! Dziewczyny ciesze sie ze z maluszkami wszystko jest w porzadku! Czekamy z Natalka na kolegow i kolezanki
Malenq bedzie dobrze wszystko pomysl sobie ze juz nie dlugo bedziesz tulic swoje malenstwo
Olu Ewunia rosnie jak na drozdzach! Pieknie !
Sana sliczna ta Wasza Fasolka
Bas gratuluje!
Jak kogos omielam to przepraszam wybaczcie!
Jej az mi sie zatesknilo za tymi fotami z usg i za tymi kopniakami
U nas w sumie ok mala wazy 4808g niestety mamy skaze ale dostalysmy mleczko na recepte i jest ok. Poza tym mam mala diablice haha w nocy aniol w dzien diabelek masakra skad te dzieci maja tyle sily zeby krzyczec!czekaja, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ewelinka dobrze ze chociaz w nocy spi:)
pamietacie moze dziewczyny ile wazyly Wasz maluszki okolo 28tc bo sie zstanawiam czy Ewuni 1000gram to duzo czy malo i czy raczej bedzie 4 kilowym dzieckiem czy moze troche mniejszym i oszczedzi moj kanał rodny;)
u nas pokoj juz zrobiony pwowli uklada ubranka. po nowym roku kupimy wozek i cala wyprawke dla mnie. chcilaabym juz na poczatku lutego miec wszystko gotowe:)
milego dnia!!Eweloka84 lubi tę wiadomość