Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej DZiewczynki
ja mialam tragiczną noc....nie mogłam zasnąc do 1..a jak juz mi sie dobrze robiło to sasiad idiota wrócił z kolezkami z imprezy na miescie i zrobili kontynuację w mieszkaniu. Muzyka na full, spiewy itd...Nie pomagało nasze stukanie w rure itd, wiec ok godziny 3 zadzwonilam na policje...troszke sie uciszylo po ich interwencji. Zasnełam nad ranem jak R wstawał do pracy, hmmm ciezko nazwać wstawał...tzn wstawał z łożka, nie spał ani godziny, rano oczy czerwone itd! nie wiem jak on dziś zyje...
ja teraz troche pospałam, zobaczymy jak bedzie w dzien!
U mnie masakra w brzuchu, boli mnie wszystko, o prawym boku nie wspomne. Zaczynam miec dość ciązy, chce juz rodzić...Jeszcze w nocy dostałam takie solidne dwa skurcze ze sobie myśle : o cholera- zaczyna sie czy co" heheheh no ale poki co nic wiecej..wiec czekamy -
Na wizyte ide w przyszly wtorek , ale bedzie tylko wpisanie wynikow w karte, opis z poprzedniego usg , wazenie, pomiar cisnienie i pewnie usg przez brzuch wiec pewnie ciezko bd okreslic plec, ale za 2, 3 tyg pojde juz na polowkowe i usg dopochwowe na duzo lepszym sprzecie to wtedy raczej napewno juz poznamy plec
Malenq lubi tę wiadomość
-
hej DZiewczynki..
My dzis po wizycie....szyjka sie skórciła ale zamknieta. Powiem szczerze ze jak mnie badał lekarz to dziś mnie bolało....ehhhhhhh
Mały ma 2100 gr i nie zapowiada sie na duzego, lekarz mowił ze do porodu bedzie mial max 3 kg...ze jest chudy a długi
No i co najlepsze....umowił mnie na 28go stycznia i mowi ze ma nadzieje, ze doczekamy, bo podobno Młody gotowy i mozemy sie rozpakować w 3 tyg....
teraz sie troche zestresowałam bo mialam na wkładkce krew ze śluzem...mysle ze to po badaniu, bo na prawde mi głeboko wsadzil paluchy i cosik tam gmerał no nic..obserwuję sytuacje..jesli dzis cos jeszcze poleci to jade na IPEweloka84 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny a może któraś właśnie założyła na paluszek pierścionek zaręczynowy i już niedługo wpadnie w szał poszukiwania sukni ślubnej ? Ostatnio odkryłam miejsce, gdzie za połowę ceny proponowanej w salonach mody ślubnej można kupić kieckę jak z katalogu ! Jak jesteście ze Śląska to polecam centrum ślubne Rosa w Gliwicach- rewelacja !! Byłam z koleżanką i niemal dostałyśmy oczopląsu
-
nick nieaktualny