Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej laski, ja na chwilkę
Byliśmy na małych zakupach. Lazania się piecze ( wdwóch blaszkach zrobiłam, więc było na wczoraj i dzisiaj).
Możliwe że będę póóóźno dzisiaj, bo chcę z małym pierniczki porobić :)One muszą potem być szczelnie zamkniete, zeby się zmiękczyły. A mają być na świeta więc czas najwyższy zrobić
ja tez jutro powinnam zajrzeć na kawkę do was a potem dopiero wieczorem będę, bo ide jutro do babci a potem do rodzicówSaramago, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Yyyyy ten... no to ja chyba mam już zielone światło szybko no albo nie wiem... co
Ania_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Yyyyy ten... no to ja chyba mam już zielone światło szybko no albo nie wiem... co
Ale całkiem mozliwe- ja tez mialam kilka razy tak z 1 dzie po skonczonej @ mialam zielone - i wtedy przyszla mi wczesniej owulka tzn w 15 dc - normalnie mam 19-21 -
No wiem, tylko że już właśnie przed chwilą zobaczyłam ten rozciągliwy. Wiedziałam, że będzie szybszy ten cykl, ale że nie aż tak Dlatego chyba mnie w trakcie @ bolał jajnik....
Czarnula87 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kurcze a ja sie tak zastanawiam - bo jak bylam u gina to nic mi nie mowil o lutce i nie wiem czy wziasc na wlasna reke jak mi wyznaczy owulke czy nie brac ;/
Aaa..i jeszczez kupilam tabletki Maca w kapsułkach dla siebie i meza a arczej zamowilam w aptece podobno jest dobra wiec jak z tego cyklu nici to poeksperymentujemy choc ona podobno jest tez na sprawnosc umyslowa itp itd Ale tez na wzrost libido u facetow i kobitekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 16:20
-
Ejj mój chlop zgupial ...<hahaha>
napisal mi eska : Kohanie jak jechalem do pracy kupilem ci testy - nie wiedzialem ktore i wziołem i LH i ciazowe <hahaha> nozesz w morde
pani w aptece dziwnie sie spojrzala bo powiedzialem ze planujemy dziecko i ze zona musi miec jakies testy do wyznaczenia czy jest szansa na poczecie <hahaha>Czarnula87, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper mężu :D:D No widzisz, będziesz miała na czym testować :D
Ja jeszcze nie zabrałam się za piernikowanie, bo zapomniałam kupić papier do pieczenia. Niby teściowa ma do nas przyjechac i nam przywieźć, ale coś czuję że nie przyjedzie.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ehh - wariat - tylko mi pokzyzowal plany bo mialam nie robic juz testow o ale jak mu teraz odmowie jak sie tak "poswicil"
A jak robisz te pierniki ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie dbamy o siebie i fasoleczke
A ja niestety nie moge odpoczac- praca praca jak zwykle przed 10tym ;/ -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Mmm nalesniki
Ja tosta zjadlam :p
Ania co z pieskiem? Ktos sie odezwal?
jak go wolamy albo dajemy jedzonko to nie reaguje zje dopeiro jak odchodzimy no ale moze wreszcie sie przekona mam nadzieje bo szkoda nam go -Michal to chcial go wziasc do wet zeby sprawdzic czy nie ma chipa i ogolnie zeby sie nim zaopiekowali i jakby byl juz po wizycie u wet to bysmy go wzieli - ale ten pieron nie da sie zlapac ..;/ -
Dzis zaniesiemy mu normalna miske - bo tak to dawalismy mu tak edzenie - a w misce to nawet cos na cieplo mozna by mu dac :)choc jak dalismy w takiej plestikowej misce rosolek - to juz jej nie ma ;/