Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no wrociła ale pojechał do znajomych, koleżanki męzowi CV podac bo moze uda mu sie prace na lepszą zmienic i własnie kolega zadzwonił ze potrzebują 2 ludków wiec mam nadzieje ze sie uda raz ze na miejscu nie musiałby dojezdzac a dwa lepsza kasa
teraz dziennie robi 60 km z hakiem a tu na miejscu to i na paliwo mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 19:26
-
nick nieaktualny
-
Ptaszynki ja tylko na chwilę... całuski przesyłam
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej! ja tylko na chwilę na dłużej będę dopiero po jutrze. Myśle o Was często itrzymam kciuki. Mój monitoring u ginki na razie ok pęcherzyk rośnie wczoraj miał 22mm. Jutro jadę na ponowny i znowu nie będzie mnie w domu, ale w czwartek już na dłużej usiądę od rana przy kompie i z Wami popiszę póki co trzymajcie się, serduszkujcie i nie stresujcie się. Pozdrawiam WAS gorąco
Eweloka84, Saramago, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Hej! ja tylko na chwilę na dłużej będę dopiero po jutrze. Myśle o Was często itrzymam kciuki. Mój monitoring u ginki na razie ok pęcherzyk rośnie wczoraj miał 22mm. Jutro jadę na ponowny i znowu nie będzie mnie w domu, ale w czwartek już na dłużej usiądę od rana przy kompie i z Wami popiszę póki co trzymajcie się, serduszkujcie i nie stresujcie się. Pozdrawiam WAS gorąco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 19:34
-
No moj w domku - dal mi test i mówi- no to siusiaj .. juz wyczytalem uotke - no i musialam .. wyszedł bardziej pozytywny niz wczoraj tym razem juz ni mam watpliwosci ze to pozytyw wiec moze by tak jednak podzialac
Eweloka84, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
śniadanko? a kolacja?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też już jestem. Zrobiłam jakieś 130 pierniczków róznego kształtu i wielkości. Ania jutro wieczorkiem lub rano wrzucę ci przepis. Chociaż czy dobre są to około wigilii powiem, bo muszą poleżakować i zmięknąć
Chiałam je do wielkiego słoja wrzucić, ale z rąk mi się wyslizną i zbił, chciałam go pozbierać,to tak se palec głeboko rozcięłam, że krew to mi ciurkiem leciała.
Zaraz kładę nunusia spać, bo dzisiaj drzemki nie miał w ciągu dnia i mam nadzieję,że padnie -
nick nieaktualny