Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Jeszcze z 30 minut i spadam.
Wiecie co, ja już nie kumam. Pokazywałam wam wtedy te testy owu. było już widać delikatną kreseczkę, nastepnego dnia nie pokazało się zupełnie nic, a wczoraj znowu cień cienia. Może mi to ktoś wytłumaczyć? Robię je o stałej godzinie i nie piję 2-3h wczesniej.
Ogolnie jak z nimgadalam to powiedizal ze przy pcos nie raz testy wogole pokazuja pozytyw a owulacja moze byc dopieor po jakims czasie i to sporym
Ja tak mialam chyba dwa cykle wczesniej - juz prawie byl pozytyw- na drugi dzien - prawie wogole nic- myslalam ze owu byla ( to bylo w 10 dc a owulke i drugi test pozytywny mialam w 19 dc a 20 mialam owulke -
Czarnula87 wrote:Jeszcze z 30 minut i spadam.
Wiecie co, ja już nie kumam. Pokazywałam wam wtedy te testy owu. było już widać delikatną kreseczkę, nastepnego dnia nie pokazało się zupełnie nic, a wczoraj znowu cień cienia. Może mi to ktoś wytłumaczyć? Robię je o stałej godzinie i nie piję 2-3h wczesniej.
Kochana ja tez tak mialam... Raz czy dwa bo ja wczesnie zaczynam robic testy... Nie przejmuj sie i czekaj na pozytyw
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Dlatego kupiłam ich więcej żeby robić codziennie, do ewentualnej owulki/@bądź II :d muszę zobaczyć co i jak i pokazac potem to wszystko lekarzowi.
Olga ja tez kupuje wielopak zawsze i robie na potege
Dlatego ze za 1 razem pozytyw byl w 13 dc a teraz dopiero w 16 dc
-
Paula55 wrote:Ale to spory spadek dziewczynki... Ja wiem... Ja czuje ze to juz nic z tego... Trudno.
Czuje sie.... Nijak w sumie..
Wczoaj w pracy tak mnie dziwnie w podbrzuszu bolalo... Tak ciaglo czy jak nie umiem tego opisac bo tak dziwnie
Ale napewno nie na fasolke -
nick nieaktualny
-
Hehe no nie wem ale mnie spryciulo lapiesz za slowka
Poprostu to czuje kurcze.... Nie wiem jak wam to powiedziec czekam tylko na ta wredote i ostatni cykl przed nami.....
Zadzwonie i sprobuje sie umowic do tego gina co mi polecilas Paulinko wiec oby ta @ sie nie spoznila to wczesniej zadzwonie
-
Paula ja też nie miałam żadnych szczególnych objawów przed zobaczeniem dwóch kresek, bo 12 dpo w zasadzie jeszcze ich nie ma, chyba że u nielicznych, także się nie sugeruj, nie chce Cię nakręcać, ale różnie może być, a twoja temperatura jest naprawdę bardzo wysoko, spójrz jaką miałaś 2,3 dni po owu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny