Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Paula ja mysle ze Paula29 ma racje jeszcze wszystko sie moze zdarzyc, tempke i tak
Masz wysoko
Ja co jakis czas was tylko podczytuje :p narAzie mam spokojnw pracy
A po pracy idziemy swietowac nasza rocznice slubu
Moze tak kochana... Zobaczymy
Alez macie cudowny prezent na rocznice.... Juz we 3 cuuudownie...teraz juz z kazdym rokiem bedzie cudowniej
W takim razie wszystkiego wspanialego... Kolejnych lat miloscia i wsparciem wspolnym plynacych wam zycze
-
nick nieaktualny
-
powiem tak jednek ludzie to są popier.. z każdym dniem utwierdzam sie w tym przekonaniu. Juz nie wspomne o klientach, którzy dzwonia ale to im wybaczam ale moja dyrektorka to chyba się nie powiem czy zamieniła głową...najlepiej wysłac " proszę zrobić to, tamto owamto na już na dzis na 12" i w gole zesraj sie na miękko... a Ewelka zrobi wkurwiona na maxa i co? nawet dziekuje ani pocałuj mnie w dupe a i tak na koniec mi powiedza ze P. Ewelina nic nie robi o! i jak tu sie nie wkur.. wrrrrrrrrrrrr
boziu daj mi fasolke to pójde na L4 i niech mnie cmokną i niech zobacza jak ja nic nie robie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 11:05
Ania_84, AnkaT. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To tak jak moi ;/
Kuzwa termin jest do 10tego kazdego miesiaca - a ten mi wczoraj dzwoni ze on chce na srode rozliczenie - kurde - no nie da sie powiedzialam ze sprobuje na piatek - ale raczej bedzie na poniedzialek najwczesniej i basta - nie przejmuje juz sie nimi ..wale to na maksa - szzcegolnie jak mi powiedzielie ze za duzo mi plac - nie dosc ze nie maja zadnych kosztow zwiazanych z moim zusem , podatkiem itp itd to jeszcze 1500 zto dla nich za duzo za cos co inni robia za 3-4 tys <ściana>Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
ja to moim powiedzialam ze jak chca mi stawiac warunki to prosze bardzo niech zatrudnia mnie na umowe o prace - dadza 2000 brutto i oplacaja skladki- wtedy moga wymagac ..;/
-
Paula a spróbuj na tej stronie fotosik.pl czy jakoś tak
Dziewczyny szkoda gadać z pracą, za niedługo to będą chcieli by ludzie za 1000zł wszystko robili a jak nie to mówią, że się im w dupach poprzewracało, taka Polska rzeczywistość
Ja zmykam do pracy, choć tak strasznie mi się nie chce
Papapa -
nick nieaktualny