Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Łooo udalo mi sie rozpalic samej w piecu nigdy tego nie robilam - wiec sie nie smiejcie hehe zawsze przychodzilam na gotowe i tlyko dokladalam a ze maz dzis musial wczesniej iscdo pracy to nie zdazyl
Eweloka84, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Kochana ja tez nigdy sama nie rozpalilam w piecu
Tez mialam ludzi od tego haha
Dobrze ze teraz mamy ogrzewanie gazowe u siebie i u mojej mamy. Wiec jak przylecimy na swieta to pyk... Ustawi sie temp i tyle roboty a z paleniem zawsze byl koszmarEweloka84 lubi tę wiadomość
-
noo juz kaloryferki cieple:D
Na nsatepny rok planujemy albo zmienic piec na ekogroszek z podajnikiem- wtedy raz na tydzien schodzic wrzucasz i masz z głowy a nie co 2 h ;/
Co do gazowego - to my mieszkamy sami - i nie wiem czy bysmy wyrobili na gazowym..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 13:47
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem w domu :p
Zwolnilam sie.. Bolal nnie brzuch zle sie czulam. Ale po wizycie w wc bylo juz lepiej:) tak czy siak wyszlam wczesniej...
Mam nadzieje ze nikt nic nie podejrzewa i nie zwolnia mnie jak wroce z pl...
Paula ja chce kupic rumianek, apapy leki na przeziebienie w ciazy (musze dokladnie zobaczyc co mozna stosowac), tantum rosa i kwas foliowy. -
Jejuuu kochana jak dobrze ze sie zwolnilas!!!! Lez i sie nie ruszaj z lozka!!!!
Tez mam nadzieje ze nie bedziesz miala problemow w pracy ale pamietaj ze twoje dziecko jest NAJWAZŃIESZE!
Nikt ci nigdy zdrowka nie zwroci wiec lepiej dmuchac na zimne
No ja apap tez musze kupic... Termometr...kurde nie wiem co jeszcze.
Musze kwas foliowy kupic i wiesiolek ale to juz teraz w weekend zamowie jak dostane @ bo jak pojade do pl to juz bedzie zapozno.
Ew zobacze co mi lekarz powie...Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki Paula kochana jestes :**
Mam troche wyrzuty sumienia bo juz mi lepiej, ale jednak powinnam odpoczac, plecy mnie bola i tak bo bokach jakby boczki. Byle sie nie powiekszaly :p
Wiesiolek zamow napewno, ja polecam jak najbardziej
Jak bedziesz w ciazy to rumianek do podmywania sie zeby i fekcji nie bylo
Ja mam straszna nadzieje, ze teraz Ci sie udalo
I Ewelince i Ani i Oli i Dorotce sie uda i nasżej szalonej Asi -
Nie wiem Kochana... Przekonamy sie na dniach. Ale ta temp nie napawa mnie optymizmem
Przez chwile mnie brzuch bolal wiec juz myslalam ze to @ ale przestalo. Poki co tylko mnie glowa boli. Pije wode ale nic nie daje. Nie chce brac tab dopoki nie musze....
Kochana teraz to sie napewno powiekszasz... ale ciesz sie... Tez bym chciala
A kiedy znow do pracy idziesz?
-
nick nieaktualnyMyszka ale to nie duzy spadek, jak ogladalam galerie niektore mialy dosc spadki a tam plus i tak. Mam nadzieje ze tak u Ciebie bedzie
Nie bierz tabletki jak nie musis, bo ibumprom nie jest dobry jakby co... Moze sie poloz drzemnij? Czy do pracy idziesz?
Ja jutro ide do pracy na 8.30 -17 i pozniej wolne 5 dni takze sie ciesze bardzo. Dzisiaj sie zwolnila, tylko na te pare h ze sie zle czuje..
Kada powodzenia u lekarza! daj znac pozniej -
Ja za 20 min wychodze do pracy wlasnie... Wezme dopiero jak juz nie bede mogla dac rady...a tak sie wstrzymam.
Kurcze to super ze jeszcze tylko jutro odpoczniesz....
Potem do lekarza i bedzie latwiej
Ja jeszcze 2 tyg pracy mam nadzieje ze szybko zleci
-
nick nieaktualnyNo Paula juz sie nie moge doczekac obym na swieta urlop dostala bo powiem ze w tym okresie robic ńie chce, wiec albo urlop albo l4... A l4 a bede w pl wiec troche stres... Ale zobaczymy
Juz sie swiat doczekac nie moge ale kochana jeszcze 2 tygodnie, szybko nam zleci i bedziemy ze swoimi rodzinami swietowac -
nick nieaktualny