Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Póki co to ja muszę dostać tę umowę
Ania_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
wiecie co, zwarować można w Polsce od tych przepisów, kruczków, podatków, zawirowań, biurokracji...
A może by tak w totka wygraćLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
gastronomiczna
Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
No hejka! No i dupa pęcherzyk 14,59 nie pęka wchłania się. Mam podejrzenie LUF ale ide w natepnym cyklu na monitoring drugiego jajnika i się okaże czy na styczniowy cykl dostanę leki. Ogólnie tak podejrzewałam bo moje wykresy trochę na to wskazywały ale trudno poszukam sobie wątku na ten temat by poczytać i zdobyć trochę info. Najlepiej jednak gdyby dietę ktoś na to miał to ja bardzo chętnie pozdrawiam Jutro do południa zajrzę na dłużej
-
WTF LUF? Buziaki Dorotko :**
Dorotucha lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Hej Ewelinka
Dla mnie to co Ania napisala to czarna magia :p moj tez chce kiedys dzialanosc otworzyc, ja to sie boje takichr zeczy :p
Ja akurat wtedy stracilam jedna prace a w drugiej hmm..bo coz - placili mi za pol etatu zeby po najnizszych kosztach isc- a ze mialam mozliwosc wziasc dotacje to zaryzykowalam - warunkiem bylo utrzymanie firmy rzez rok u mnie w ordzinie tez sie bali i wszyscy mi odradzali - ale teraz widza ze to byl dobry krok lape powoli klientow mam mozliwosc rozwoju wiec trzeba dzialac
LUF - to chyba nie zlutenizowany pecherzy -
Dorka tu masz linka do watku https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-owulacje/luf-co-to-jest,232.html
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Dzięki Kochane :*. Tak LUF to zespół nie zlutenizowanego pęcherzyka. Stąd pewnie czasami te torbiele. Jeszcze nie wiadomo na 100% ale skąd to nagle się kurde wzięło? Muszę poszperać i konkretów się doszukać. Laski polecają ziółka o.Sroki, może sobie wymieszam i popiję kurde wściekła jestem a miło być tak pięknie....
-
Dorotka, głowa do góry. Jeszcze będzie przepięknie :***LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moj dozna szoku jak wejdzie do domu - i pewnie padnie pytanie - co za listonosz ci rozpalił w piecu <hahaha>
Eweloka84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój dzisiaj przyszedł do domu po nocce z pracy i pierwsze słowa jakie usłyszał ode mnie dobiegające z łóżka to... sexu!! sexu!! haha na pół śpiąca byłam powiedział, że wieczorem więc mu znowu mówię sexu!! wieczorem bedzie!! :D o i tak se pogadaliśmy
Eweloka84, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Mój dzisiaj przyszedł do domu po nocce z pracy i pierwsze słowa jakie usłyszał ode mnie dobiegające z łóżka to... sexu!! sexu!! haha na pół śpiąca byłam powiedział, że wieczorem więc mu znowu mówię sexu!! wieczorem bedzie!! :D o i tak se pogadaliśmy
Ale wczoraj to on byl milusi łotrCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość