Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, ja właśnie wróciłam z pracy
Dorotka spróbuj w następnym cyklu jak pęcherzyk będzie w miarę duży poprosić o pregnyl albo ovitrelle, może pomoże, a jak samo nie wystarczy to trzeba będzie CLO + pregnyl
Dzięki Paulamoja ginka chce zmonitorować kolejny cykl i jeżeli znowu nie będzie pękać to dostanę leki. Powiedziała że nie chce mi zbyt szybko dawać leków żeby nie zaszkodzić. Jajeczko w 12dc miało 22mm a w 14dc 14,59mm więc niby rosło, nie pękło ale zaczęło się wchłaniać. Zobaczymy może to tylko jeden cykl bezowulacyjny. Choć po wykresach podejrzewałam że mogę nie zawsze mieć jajeczkowanie. W lipcu gdy byłam na wizycie u innego lekarza był torbiel 28 mm ale i ciałko żółte i płyn w zatoce.
Paula a Ty brałaś jakieś leki? W którym z kolei cyklu się udało? -
nick nieaktualny
-
Helool kobitki - mam prosbe - tak troche wywana z kontekstu ale mozecie looknac na moj wykresik - i powedziec co myslicie o zdj z testami - tam pod wykresem jest zdj
-
nick nieaktualny
-
Dorotko - mam nadzieje ze wszystko wroci d normy - a jak nie to faktycznie podczas monitoringu podadza Ci zastrzyk i bedzie git - ja mialam zastrzyk z ovitrelle podany
tylko pamietaj po tych zastrzykach jesli bedziesz robic bete to todpieor po 14 dniach jakos bo one moga zafałszowac wynik i testy iskancowe tez wychodza nieraz pozytywne
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Helool kobitki - mam prosbe - tak troche wywana z kontekstu ale mozecie looknac na moj wykresik - i powedziec co myslicie o zdj z testami - tam pod wykresem jest zdj
-
Ania_84 wrote:Dorotko - mam nadzieje ze wszystko wroci d normy - a jak nie to faktycznie podczas monitoringu podadza Ci zastrzyk i bedzie git - ja mialam zastrzyk z ovitrelle podany
tylko pamietaj po tych zastrzykach jesli bedziesz robic bete to todpieor po 14 dniach jakos bo one moga zafałszowac wynik i testy iskancowe tez wychodza nieraz pozytywne
. Oby się obyło bez
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to nic strasznego nawet sama sobie robilam
a przynajenij pomaga - u mnie owulka byla po 24 h od podania
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Oki zmieniłam - pewnie teraz bedzie mi szalec z wyznaczaniem owulki
noale mi sie wydaje ze byla albo 20dc albo nawet 21dc bo wczoraj mialam to moje dziwne bulgotanie
-
Dorotucha wrote:Aniu a teraz też to bierzesz
?
Wtedy mialma CLO , ovitrelle , duphaston -
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Co dostanę ???? Zastrzyk nie no na to, to ja nie pójdę
. Oby się obyło bez
Dorotko, koleżanka moja miała po niezbyt długim leczeniu i po jakiejś torbieli zastrzyk na pęknięcie jajek bo okazało się, że aż dwa maNo i ted wa jej pękły, ale ginek jej powiedział, że najczęsciej jeden obumiera. Dostała do tego potem lutkę i własnie serię zastrzyków wbrzuch Ovitrelle czy jakos tak. No i mówił jej, że test najwczesniej po 14 dniach od przestania brania tego leku bo każdy jej wyjdzie dodatni.
Podsumowując, nie chciała się kłuć a teraz ma dwie śliczne córeczki
Więc spokojnie będzie dobrze:D
Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Dorotko, koleżanka moja miała po niezbyt długim leczeniu i po jakiejś torbieli zastrzyk na pęknięcie jajek bo okazało się, że aż dwa ma
No i ted wa jej pękły, ale ginek jej powiedział, że najczęsciej jeden obumiera. Dostała do tego potem lutkę i własnie serię zastrzyków wbrzuch Ovitrelle czy jakos tak. No i mówił jej, że test najwczesniej po 14 dniach od przestania brania tego leku bo każdy jej wyjdzie dodatni.
Podsumowując, nie chciała się kłuć a teraz ma dwie śliczne córeczki
Więc spokojnie będzie dobrze:D
. Tylko nie czaje czemu po tym poronieniu takie jazdy zaczynam mieć
Pewnie hormony mi oszalały
Jak będzie trzeba to będę się kłuć ale oby sie obyło bez
Najważniejsze to noł stress
Eweloka84, Czarnula87, Paula_29 lubią tę wiadomość