Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, ja właśnie wróciłam z pracy
Dorotka spróbuj w następnym cyklu jak pęcherzyk będzie w miarę duży poprosić o pregnyl albo ovitrelle, może pomoże, a jak samo nie wystarczy to trzeba będzie CLO + pregnyl
Dzięki Paula moja ginka chce zmonitorować kolejny cykl i jeżeli znowu nie będzie pękać to dostanę leki. Powiedziała że nie chce mi zbyt szybko dawać leków żeby nie zaszkodzić. Jajeczko w 12dc miało 22mm a w 14dc 14,59mm więc niby rosło, nie pękło ale zaczęło się wchłaniać. Zobaczymy może to tylko jeden cykl bezowulacyjny. Choć po wykresach podejrzewałam że mogę nie zawsze mieć jajeczkowanie. W lipcu gdy byłam na wizycie u innego lekarza był torbiel 28 mm ale i ciałko żółte i płyn w zatoce.
Paula a Ty brałaś jakieś leki? W którym z kolei cyklu się udało? -
nick nieaktualny
-
Helool kobitki - mam prosbe - tak troche wywana z kontekstu ale mozecie looknac na moj wykresik - i powedziec co myslicie o zdj z testami - tam pod wykresem jest zdj
-
nick nieaktualny
-
Dorotko - mam nadzieje ze wszystko wroci d normy - a jak nie to faktycznie podczas monitoringu podadza Ci zastrzyk i bedzie git - ja mialam zastrzyk z ovitrelle podany tylko pamietaj po tych zastrzykach jesli bedziesz robic bete to todpieor po 14 dniach jakos bo one moga zafałszowac wynik i testy iskancowe tez wychodza nieraz pozytywne
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Helool kobitki - mam prosbe - tak troche wywana z kontekstu ale mozecie looknac na moj wykresik - i powedziec co myslicie o zdj z testami - tam pod wykresem jest zdj
-
Ania_84 wrote:Dorotko - mam nadzieje ze wszystko wroci d normy - a jak nie to faktycznie podczas monitoringu podadza Ci zastrzyk i bedzie git - ja mialam zastrzyk z ovitrelle podany tylko pamietaj po tych zastrzykach jesli bedziesz robic bete to todpieor po 14 dniach jakos bo one moga zafałszowac wynik i testy iskancowe tez wychodza nieraz pozytywne
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to nic strasznego nawet sama sobie robilam a przynajenij pomaga - u mnie owulka byla po 24 h od podania
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Oki zmieniłam - pewnie teraz bedzie mi szalec z wyznaczaniem owulki noale mi sie wydaje ze byla albo 20dc albo nawet 21dc bo wczoraj mialam to moje dziwne bulgotanie
-
Dorotucha wrote:Aniu a teraz też to bierzesz ?
Wtedy mialma CLO , ovitrelle , duphaston -
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Co dostanę ???? Zastrzyk nie no na to, to ja nie pójdę . Oby się obyło bez
Dorotko, koleżanka moja miała po niezbyt długim leczeniu i po jakiejś torbieli zastrzyk na pęknięcie jajek bo okazało się, że aż dwa ma No i ted wa jej pękły, ale ginek jej powiedział, że najczęsciej jeden obumiera. Dostała do tego potem lutkę i własnie serię zastrzyków wbrzuch Ovitrelle czy jakos tak. No i mówił jej, że test najwczesniej po 14 dniach od przestania brania tego leku bo każdy jej wyjdzie dodatni.
Podsumowując, nie chciała się kłuć a teraz ma dwie śliczne córeczki
Więc spokojnie będzie dobrze :DDorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Dorotko, koleżanka moja miała po niezbyt długim leczeniu i po jakiejś torbieli zastrzyk na pęknięcie jajek bo okazało się, że aż dwa ma No i ted wa jej pękły, ale ginek jej powiedział, że najczęsciej jeden obumiera. Dostała do tego potem lutkę i własnie serię zastrzyków wbrzuch Ovitrelle czy jakos tak. No i mówił jej, że test najwczesniej po 14 dniach od przestania brania tego leku bo każdy jej wyjdzie dodatni.
Podsumowując, nie chciała się kłuć a teraz ma dwie śliczne córeczki
Więc spokojnie będzie dobrze :DEweloka84, Czarnula87, Paula_29 lubią tę wiadomość