Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A my dopiero w tym roku kpilismy choinke taka wieksza (180 cm) bo rok temu mielismy taka malutka.
Dopiero sie urzadzalsmy wiec i tak mieszkalismy w sypialni
W tym roku nie odpuscilam choinka bedzie srebrno fioletowa
Dlatego ubieramy wczesniej bo 20 gr wylatujemy do pl a chcemy sie troche napatrzec na nia. Hahaha
Szkoci to juz od 2 tyg swieca w oknach swoje choinki
-
To przynajmniej jest u Was klimatycznie. W Krakowie jak na grudzień jest dość ciepło, teraz słonko, rano jakiś lekki przymrozek. Śniegu nie widać.
A gdzie reszta Kobitek?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
U nas meeega wieje i leje.... Cala noc nie dalo sie spac bo taki wiatr... Ciemno jak w nocy prawie
Snegu tez nie ma poki co.. Ale licze na biale swieta w pl
A reszta to nie wiem gdzie sie podziala wlasnie...
Daria w pracy, Olga chyba poszla spac, Ewelina tez pracuje
Tylko my sie obijamy
-
Dorotucha wrote:Ja jestem z doskoku szukam jakiegoś filmu do ściągnięcia na wieczór i na razie nic nie znalazłam. Może polecicie coś, jakiś thriller albo komedię?
Witam resztę ekipy
Hej Dorotka, polecam:
"Stażyści"
"Melancholia"
"Układ zamknięty"
"Obława"
Dorotucha lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja do 16 roku życia pochłaniałam każdy horror, a później mi się odmienilo i teraz się boję.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula moj wykresik
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#
Jesli sie pojawi ten obecny to tam sa strzałki tak jak sa temp ze mozna przegladac poprzednie takie dosc spore biale sie pojawiaja -
No to może się przełamie. Mam mnóstwo zaległości kinowych, może w koncu nadrobimyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAniu z tego linku mnie osobiście wrzuciło na mój aktualny wykresik
Przysnełam na 30 minut, w sumie z przerwami,bo oko otwierałam na synka. A potem moje dziecko rozebrało się prawie do rosołu i zrobiło bunt przy wannie, więc nalałam mu wody i się chlupie - ostatnio kilka razy na szybko tylko go prysznicem myliśmy, więc niech się popluska A ja miałam dzisiaj sprzątać kuchnię, ale zabieram się za łazienkę i korytarz . Kuchnia na jutro bądź poniedzialek i w środę pokój nasz i wszytko
We wtorek mam wizytę na usg więc olewam sprzątanie, a w piątek przyjeżdża dziewczyna mojego brata z nad morza -nota bene kuzynka mojego męza więc pewnie posiedzę w weekend u rodziców
Dobra laski będę pewnie w okolicach 15 -
Igrzyska oglądaliśmy dla mnie super są w necie drugie części ale kinowe wersje więc chyba pójdziemy do kina ja horrory lubię ale mój D. nie bardzo bo większość to jak to on mówi bajeczki dla dorosłych gdzie juche leją beczkami a flaków więcej niż w rzeźni Ja uwielbiam Szybkich i wściekłych
Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość