Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
tyle ze ja tempke zawsze nawet bez lutki mam na poziomie 37 od 7-12 dpo mniej wiecej - i za kazdym razem daje mi to duzzaaa nadzieje a poznije lipa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 12:00
-
Ania_84 wrote:tyle ze ja tempke zawsze nawet bez lutki mam na poziomie 37 od 7-12 dpo mniej wiecej - i za kazdym razem daje mi to duzzaaa nadzieje a poznije lipa
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Paula, jestem cały czas, ale jakoś brak mi inwencji na cokolwiek. Mam zdrętwiałe usta nawet się kawy napić nie mogę bo mi się ulewa, hehe.
Myślę nad obiadem.
Dzisiaj może w koncu po okulary pojadę bo jakoś dotrzeć nie mogę od paru dni.
Myślę, czym by nafaszerować Jacka, żeby wyzdrowiał jak najszybciej to może zdążymy jeszcze przed offfulkąAnia_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
moj zawsze sie faszeruje fervexem, aspiryna i nacieram ngo na no amolkiem i pod kolderke i ma zakaz wychodzenia z niej
-
Ania_84 wrote:moj zawsze sie faszeruje fervexem, aspiryna i nacieram ngo na no amolkiem i pod kolderke i ma zakaz wychodzenia z niej
Taaaa, powiedz mojemu, żeby się położył, to będę Cię na rękach nosićAnia_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Taaaa, powiedz mojemu, żeby się położył, to będę Cię na rękach nosić
-
Tez nie lubie jak jestem obolala po dentyscie sadyscie
Powiem ci ze ja tez jakas taka rozwalona jestem dzis... Czekam tylko na ta zasrana @ zeby moc zaczac od nowa...
W weekend napije sie bez stresu
Na obiad mam dzis kluski z miesem i sosem pieczarkowym
Ja sie zawsze faszeruje na przeziebienie herbata z sokiem malinowym, cytryna, miodem
U nas szkoci pija whisky z cukrem i goraca woda.... Raz sprobowalam ale takie mocne ze dla mnie nie do wypicia.
Oni pija mala szklaneczke tej mikstury i do lozka bo podobno meg.a wygrzewa. Ale trzeba wypic na goraco wlasnie.
Kochana masz moze jakis fajny przepis na gnocchi??? Byla bym wdzieczna:)
-
Może zrobie mu na wieczór piwo grzane z miodem i jajkiem... zobaczymy, kupiłam trochę leków i muszę go jakoś nafaszerować tym Znowu podstępem:)
Gnocchi ale podstawowy przepis czy z wykorzystaniem w jakiejś potrawie?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Mój to rzadko kiedy choruje ale jak już go zetnie to na amen. W zeszłym roku z kumplem w śniegu się taplali w samych gatkach po wódce. My z kumpelą w grubych kurtkach a oni w zaspy się rzucali normalnie brrrrry aż mi się zimno zrobiło no i stwierdzili że w tym roku idą nad rzeke się pochlupać w mróz żeby się lepiej zahartować, plus jedynie taki że żaden ani razu chory nie był po tych wariacjach do dzisiaj, więc się chłopaki zahartowali rzeczywiście
Saramago lubi tę wiadomość