Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pisalam jak najbardziej powaznie... O blogu i twoich umiejetnosciach...
Jak to wszystko wyglada tak jak samkuje to mam kolejne marzenie zeby kiedys sprobowac czegos spod twojego noza
Czekam na salatke ale nie wim czy zdaze teraz zobaczyc bo za 20 min wychodze do pracy ale jak wroce.....
-
Nic prostszego, wystarczy się spotkaćLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Hmmm myslisz ze to moglo by byc takie proste? Hehe
Ale by bylo jak bysmy sie wszystkie spiknely hahaha. Zjazd owulkowych kolezanek
Myślę, że w dzisiejszych czasach odległosć nie stanowi problemu, bardziej czas, żeby w jednym terminie każda go miała:)
p.s. wrzuconeLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Marzenia są po to żeby je realizować, a takie to naprawdę pikuś.
Się też do Ciebie mogę wybrać, może coś poeksperymentujemy na produktach ichniejszych ...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Trzymaj się smutasku :***** ja lecę pooglądać jakieś bryle, może coś w końcu wybiorę BuziakiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyI aj się zrobiłam głodna :D:D
Asia wrzuć te przepisy do nas na wątek na fb bo tu mamy coraz więcej stroni cięzko będzie odszukiwać, a tam nam nie zaginą
Uff uff łazienka błyszczy, korytarz posprzątany. W poniedziałek kuchnia - lub jutro jak mi się zechce :D
Teraz słodkie lenistwo aż do jutra -
nick nieaktualny
-
o rany, jakie pyszności, wszystko super, wszystko bym zjadła, ale jak przychodzi co do czego to nie dam rady. Dziś był program o zdrowym odżywianiu w ciąży i babka się nagadała tyle, ale jak ja mam jeść zdrowo jak 80 % produktów jak czuje zapach to mnie tak naciąga że ledwo daje radę
Asia to Ty gotujesz czy zarządzasz kucharzami bo już się pogubiłam, wcześniej coś mówiłaś o zarządzaniu hotelami, więc mnie zmyliło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:A w pizdu z tym wszytskim,wszystko mnie wkurza i dołuje i o się jeszcze poryczałam
No juz nie plakusiaj główka do góry -
Hej, hej, dzięki dziewczyny. wrzucę jutro
Paula, zarządzam/dzałam kuchniami m.in w hotelach. Gotuje z pasji. Współpracuje z kucharzami,jak są jełopami a niestety mnóstwo takich jest, to muszę np.wymyślać za nich menu, jeśli nie są kreatywni. choć w noweh pracy będę jedynie im wpychać sprzet gastronomiczny . ale taka zmiana mi dobrze zrobi
Czarnula nie dołuj plis, nic to nie da.
Ruda, przyjemnego pobytu w Polsce.
Dziewczyny kupiłam okulary!!!! w koncu. I to chyba jeszcze nieźle namieszałam facetowi bo ostatecznie szkła mi dał gratis, a na oprawki nowe 25%rabatu, + 25% rabatu na szkła do starych oprawek. wiec w sumie wydałam niecałe 200zl JUPI!
Może jutro zrobie focie to mi powiecie czy dobrze mi Panowie doradzili.
I zjadłam dzisiaj mega wielkiego burgera, ale nie takiego fastfood, tylko 100% wołowinki siekanej na moich oczach zgrillowanej z pesto, suszonymi pomidorami, szynką parmenska i mozzarella... no niebo w gębie....
Paula_29 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dziewczynki, przeczytajcie sobie na grudniowych mamusiach post ewci... ale czad. RewelacjaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają