Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ale wieje.... muszę iść po zakupy, ale boję się, że mnie zwieje
Robie dzisiaj ciasto marchewkowe, jutro jadę do mamy!!!LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Oooo lubie ciasto marchewkowe u nas tez piździlo ze zniszczen jest troche.... Na szczescie w naszej okolicy nie bylo tak tragicznie.
Laski.... Ja oficjalnie mowie ze zrobilam test i jeden wielki chu***** wiec na tym koniec. Weekend pijacy sie zapowiada i ostatnia walka przed nami.....
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Oooo lubie ciasto marchewkowe u nas tez piździlo ze zniszczen jest troche.... Na szczescie w naszej okolicy nie bylo tak tragicznie.
Laski.... Ja oficjalnie mowie ze zrobilam test i jeden wielki chu***** wiec na tym koniec. Weekend pijacy sie zapowiada i ostatnia walka przed nami..... -
nick nieaktualnyJesssoooooo, juz bym chciała dać dziecku wszystkie prezenty co mam dla niego na święta
Ale mam lenia w dupie, dobrze, że obiadu nie musze dzisiaj robić bo z wczoraj został Jutro ide do rodziców na obiad a potem do babci lecimy, a w niedzielę do teściów na obiad trzeba się umieć ustawić nieEweloka84, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam lenia.
Paulinka.... Tyś dzielna baba, następny będzie pomyślny. W koncu któryś będzie! Jestem z Tobą
Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki laseczki za pocieszenie.... Mialam sie nie przejmowac ale troche sie zdolowalam
No coz... Takie zycie.
Plus jest taki ze sie napije w weekend przy ubieraniu choinki ale juz widze te zyczenia w swieta grrrr
Olga no zaszalalas z Panem mozna takiego mikolaja dostac???? Ha ha ha. Taki to i bez prezentu mogl by przyjscEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paulka, głowa do góry. Będzie dobrze. Dołączę do CiebieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Aż ciężko mi się oderwać. Tu się tyle dzieje!! Idę troszkę popracować, bo nikt tego za mnie niestety nie zrobi. Przyjemnego dnia
Ale u nas się nie pracuje, u nas się leniuchujeCzarnula87, Little Frog lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny