Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokladnie... Tym bardziej ze u nas to moze byc rozciagniete w czasie jesli cos (nie daj Boze) wyjdzie nie tak....
Nie chce sie badac tu w Szkocji... Znam podejscie do sprawy tutejszych lekarzy... Poza tym zanim nie minie rok niepowodzen nikt sie tu za to powaznie nie wiezmie....
W pol jestesmy rzadko... Wiec dlatego chce zaczac juz teraz.
Zastanawiam sie czy lekarz moze mi powiedziec zeby jeszcze czekac mimo ze bede nalegac na badania....
I mam pytanko... Czy jak chce badania zrobic w pl prywatnie to tez musze miec skierowania???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tylko musisz sie dowiedziec gdzie u was robia badanie nasienia - ale u nas to normalnie prywatnie bez skierowan robia
-
Duzo tzn????
Kurde prosze was bardzo o wszelkie info bo od kad tu jestem to nie wiem jak sprawa w pl wyglada.
A wczesniej chocdzilam do lekarzy w wiekszosci panstwowo.... Plisss
A ja musze mykac do pracki. Ale jak wroce to wszystko przeczytam
Buziam i milego dnia
-
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/hormony-plciowe-badania-hormonalne_34323.html
Tu sa badania mniej wiecej jakie trzeba by zrobic u Ciebie i w ktorym dcEweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByła teściowa.... Oczywiście po całym domu łaćznie z wysprzątana na błysk łazienką i dziecka pokojem przeleciała w butach z piachem i sniegiem.. noz ku!@$#%#!#$@....
Ale przywiozła mi w prezencie stolnicę silikonową, męzulkowi jakies pahcnidło, a Michasiowi sweterek i pufkę pompowaną w kształcie Biedronki i oczywiśćie czekoladowego Mikołaja (Michał juz uczulenia od czekolady dostaje dzisiaj).
Nadal cisza odnośnie wigilii,próbowałam zagaić temat, że oboje z Piotrekiem wolne mamy, ale ona nic, jak skała. Może faktycznie męzu ma rację i nie chce im się robić?? Mi wto graj, zamiast 3 wigilii zaliczymy dwie -
Marchewkowe w piekarniku Czy Wy też tak macie, jak się bardzo do czegoś przykładacie to nie wychodzi?
Ja mam tak często z potrawami, jak mi za bardzo zależy i się spinam to często nie jest takie jak powinno a jak robie coś od tak, to wychodzi super.
Może z ciążą też tak jest?Ania_84, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Bo z ciaza jak i z potrawa- trzeba dostarczyc dobre skladniki - duzo uczucia zeby dobrze wyszło - a najlepsze potrawy wychodza na spontanie
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olguś, buzi...
Aniu, no właśnie skłądniki zawsze mam dobre, ale jak za bardzo mi na czymś zależy i się spinam i staram, to często mi nie wychodzi. Mam nadzieje, że marchewkowe wyjdzie, bo to dla mamuni na jutro
Co porabiacie?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają