Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja umieram......
Rano jak w zegarku nawiedzila mnie @. Dostalam takich bolesci ze po 2 tab przeciwbolowych i 2-godzinnym ryczeniu z bolu w koncu troche przeszlo.....
Wstalam, chcialam zrobic kawe i tyle bylo... Tak mnie zemdlilo ze skonczylam w toalecie na chwile bylo lepiej a teraz tak mnie mdli ze podniesc sie nie moge a w glowie helikopter w ogniu buuu
Daria koniecznie odpoczywaj..... W pracy sie narobilas i nachodzilas to wystarczy... A jak sie martwisz to idz do lekarza jak jestes w pl...zapytaj...
Eweloczka udanych zakupow Kochana
Ja mam dzis w planie ubierac choinke ale jak dalej tak pojdzie to skoncze dzien tak jak zaczelam czyli w lozku
Asia czekamy na ciebie
-
nick nieaktualnyPaula kochana wspolczucia tak sie nacierpialas...
Teraz mam nadzieje, ze lepiej to odpoczywaj
Ja sie martwie i wolalabym tutaj do lekarza isc ale tez nie chce miec teraz usg i we wt znowu bo i tak musze isc zeby dostac ppaiery i na l4 chce isc..
Milej zabawy z choinka Paula na brzuch rob sobie cieple oklady, pomaga -
Staram sie odpoczywac.... Jest lepiej bo jestem na lekach tylko mnie mdli
Za to juz z czystym sumieniem moge umowic sie do gina
Kochana to jak we wt idziesz do swojego gina to spoko to juz niedlugo.... Powiedz mu co cie martwi.
Dobrze by bylo jak bys szla sobie na l4 bo masz dosc ciezka prace.... Przynajmniej byla bys bezpieczna...
Jak ubiezemy to zrobie zdjecie
-
Dzien dobry dziewczeta
ja wczoraj mialam zjecia - ale przez ta zamiec malo ucziow dotarlo i im na mikolajki skrocilam sesese a na terapii zajecieowej jakie piekne ozdoby ludzie porobili - łooo jak tylko bede miala zdj to wrzuce - a jaka sliczna dla nauczycieli zrobili choinke ..fiufiuf az misie samej zachcialo robic takaSudela, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Jak tylko bede miala to wrzuce czekam na nie
Zimno jak nie wiem -a mojemu teraz sie zachcialo robic wiate - znaczy ocieplic zanioslam mu herbatki z sokiem malinkowym w termosiku co by mi nie zamarzl -
A tak wogole to zrobilam dzis test termometru
Na nowym 36,52 po czym mowie sprawdze jak na starym a ze mam go obok to zmierzylam i co 36,7(taki zwykly z jednym miejscem po przecinku) - stwerdzam ze chyba mnie ten termometr niezle w babuko robil przez wczesniejsze cykle -
helołl !! Daria kochana to odpoczywaj skarbie, a jak Cie martwią te bóle to szoruj do lekarza !!
Paula a to wredna @ wrrr bidulko <tuli>
Aniu dobrze , że termometr zmienilas hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 13:27
-
Ja tez kupie chyba nowy....choc nie wiek czy sie przyda...
Zreszta. Kupie nie teraz to za rok sie przyda
Laseczki co mi jeszcze radzicie? Bede brac wiesiolka, b6 + magnez, kwas foliowy.... Cos jeszcze?
Ciekawe czy zdaze z monitoringiem wogole bo w sob bedzie pierwszy dzien w pl jak bede mogla jechac a to bedzie 15 dc
W razie czego to jedynie chyba potwierdzi ze byla, nie???
Aniu u nas tez zimnica az sie spod koca nie chce wychodzic... Zaraz zjem pierwszy posilek (rosolek) bo w koncu mdlosci ustapily. Wezme tabsy i biore sie do zyciaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ja biore poki co tylko kwas foliowy, magnez b6 i tyle - bralamm w atamtym cyklu wiesiolka ale jakos na mnie nie dziala- a raczej i bez niego mam dobry poslizg
Wiec mysle ze spokojnie poki co mozesz sobie tylko to brac
jesli z tego cyklu nici- to kupilismy z Małzykiem cobie tabletkie Maca i bedziemy je łykac -
Hej dziewczyny, sporo naskrobałyście
Paula na monitoring możesz spróbować, ale jeśli już będziesz po to może być ciężko stwierdzić jak Cię lekarz przed owu nie zobaczy, musiałabyś mieć piękne ciałko żółte i płyn w zatoce, co do badań to jak już będziesz po owulce to jedyne co warto zrobić to progesteron 7dpo i prolaktynę, ewentualnie TSH i testosteron,
Najtańsze badania są w krakowie na szwedzkiej w przychodni
A tez w dobrej cenie i z wynikami w necie w ten sam dzień w laboratoriach diagnostyki
Badanie nasienia kosztuje tam 100zł ale trzeba się umówić kilka dni wcześniej
Paula a kiedy wy przyjeżdżacie?
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, sporo naskrobałyście
Paula na monitoring możesz spróbować, ale jeśli już będziesz po to może być ciężko stwierdzić jak Cię lekarz przed owu nie zobaczy, musiałabyś mieć piękne ciałko żółte i płyn w zatoce, co do badań to jak już będziesz po owulce to jedyne co warto zrobić to progesteron 7dpo i prolaktynę, ewentualnie TSH i testosteron,
Najtańsze badania są w krakowie na szwedzkiej w przychodni
A tez w dobrej cenie i z wynikami w necie w ten sam dzień w laboratoriach diagnostyki
Badanie nasienia kosztuje tam 100zł ale trzeba się umówić kilka dni wcześniej
Paula a kiedy wy przyjeżdżacie?
Jak zawsze moge na was liczyc
My bedziemy 20 w pl alw w nocy. Wiec dopiero w sob moge cod dzialac.... To bedzie 15 dc.
Teraz owu mi wyznaczylo na 16 dc owulke a wczesniej z testow winikalo ze byla 13 dc.
To by sie moglo zgadzac bo fl idealnie 14 dni w poprzednim i wczesniejszym cyklu....
Wiec jak znow bedzie owu wczesniej to dupa....
Zobaczymy. Umowie sie a jak cos to odwolam...
-
spróbować zawsze można, tylko umów się wcześniej bo w sobotę tam tylko jedna lekarka jest i najlepiej jak najwcześniej bo jakby owulki jeszcze nie było to zdążysz skoczyć do laba zrobić estradiol LH i FSH, ale to wtedy już do diagnostyki na Olszańską bo w sobotę czynna
-
Aaaa lepiej nie opowiadać. Ten huragan dał mi się wczoraj we znaki, jak wróciłam z pracy tak mnie zaczęła boleć głowa, że płakałam z bólu ale po godzinie nie wytrzymałam i musiałam wziąć tabletkę a do tego mocno spadło mi ciśnienie i czułam jakby mi serce w żołądku biło, także w ogóle nie miałam siły nawet do Was zajrzeć
Ja jestem niestety wrażliwa na różne zmiany pogodowe i mam migreny także jak pójdę we wtorek do gina muszę się dopytać jak to z tymi tabletkami, chyba że któraś z Was wie czy one rzeczywiście bezpieczne w ciąży (typu apap)
Paula a Ty umów się w poniedziałek, jak nie przyjdziesz to przecież głowy Ci nie urwą, ale chociaż zobaczysz jak i co, a może trafisz na dzień owulki:)