Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Aaaa lepiej nie opowiadać. Ten huragan dał mi się wczoraj we znaki, jak wróciłam z pracy tak mnie zaczęła boleć głowa, że płakałam z bólu ale po godzinie nie wytrzymałam i musiałam wziąć tabletkę a do tego mocno spadło mi ciśnienie i czułam jakby mi serce w żołądku biło, także w ogóle nie miałam siły nawet do Was zajrzeć
Ja jestem niestety wrażliwa na różne zmiany pogodowe i mam migreny także jak pójdę we wtorek do gina muszę się dopytać jak to z tymi tabletkami, chyba że któraś z Was wie czy one rzeczywiście bezpieczne w ciąży (typu apap)
Paula a Ty umów się w poniedziałek, jak nie przyjdziesz to przecież głowy Ci nie urwą, ale chociaż zobaczysz jak i co, a może trafisz na dzień owulki:)
Biedna ty... Znaczy wy doskonale cie rozumiem bo ja tez mam ten sam problem.... Mnie dzien przed ta wichura bolala glowa caaaly dzien. Mimo tab przeciwbolowej! Bylam mega spiaca i wogole...
A ty dodatkowo cierpisz bo z tymi tab to strach brac zanim sie z lekarzem nie skontaktuje...
Nie wiem jak w pl ale tu w uk pozwalaja brac paracetamol jak juz naprawde boli.... Bo jak da sie wytrzymac to zalecaja to przespac....
Oby jak najmniej takich dni bo sie meczysz bidulko nasza....
Ja dzis umieralam z bolu tez ale brzucha. Pierwszy dzien okresu mam zawsze tragiczny. A dzis jeszcze te wymioty grrr
Kochana ja najlepiej to chciala bym w sob sie umowic. Jak najszybciej.... Czekalam tylko az ten okres dostane zeby wiedziec co i jak. Dostalam dzis a tu sie okazalo ze rejestracja tylko od pon do pt wiec w pon dzwonie...
-
Hej, ja też jestem. Rozpakuje się,załącze pranie, wyprawie chłopa na imprezę i będę do Waszej dyspozycji. Co tam słychać dziewczyny?
jak się czujecie?
Witaj Sudela.
Mnie zaczał napierdzielać jajnik i mam problem, zauważyłam trochę rozciągliwego śluzu, ale jest podbarwiony. To płodny czy jakaś cholera się przyplątała? co mam zaznaczyć?
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
moze to poczatek sluzu okolowulacyjnego spokojnie zobaczysz co i jak
Mi jest ciagle zimno... brrr ta pogoda nie jest dla cieplolubnych przychylna ;/ -
Ja tez juz jestem ale obiadek robie tzn drugie danko bo zupa juz dawno zjedzona
Choinka ubrana. Zdjecie zaraz zrobie ocenicie
Asia tak mi sie chce tortu marchewkowego ze zaraz oszaleje
Jutro jade na zakupy i bede probowac zrobic
Sluz podbarwiony...hmmm,.... Kurcze dziwna sprawa... Ale jak rozciagliwy to sie plodne zaczynaja... Trzeba dzialac
To jak chlopa na impreze wysylasz to rozumiem ze juz z nim duzo lepiej??? Jak to dobrze... Bedziesz teraz mogla serduszkowac dowoli hehe
Czekamy na was laseczki
-
Zaznaczyłam w takim razie rozciągliwy, zobaczymy. Naoliwienie czuje od 6dc. wtedy też miałam rozciągliwy podbarwiony. No dziwne to jakos w tym cyklu.
Paula marchewkowiec został wchłoniety cały
Jaco dalej kaszle i kicha, ale... jemu nie da się przemówić do rozsądku. Więc odpuszczam, niech jedzie, ale wiem co będzie potem. Dorosły jest
a ja chce mieć wieczór dla siebie. W koncu zrobie fotki w okularach, mamie się podobały...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Masz racje.. Z chlopami czasem nie warto dyskutowac...
Ja chce marchewkowcaaaaaaa buuuuu sama sobie upieke pewnie nie bedzie taki jak twoj ale co tam
Dawaj te foty
A to moja choineczka
http://img600.imageshack.us/img600/8213/ttvs.jpgAnia_84, Czarnula87, Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Będzie pyszny na pewno! Fotki jak zrobię to pokaże, czekam tylko aż J. wyjdzie, koło 20.
Ładna choineczka, taka delikatnaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Ok. To bede cierpliwa
No choineczka delikatna bo od 2 lat mam faze na dwukolorowe choinki w delikatnym stylu
Kokardki robilam sama
Bardzo ładnie. Zdolne dziewczę z Ciebie
Jak się czujesz?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dziewczyny polecam film Gattaca. Nie wiem czemu wcześniej go nie widzialam, bardzo mi się podobałLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Masz racje.. Z chlopami czasem nie warto dyskutowac...
Ja chce marchewkowcaaaaaaa buuuuu sama sobie upieke pewnie nie bedzie taki jak twoj ale co tam
Dawaj te foty
A to moja choineczka
http://img600.imageshack.us/img600/8213/ttvs.jpg -
Oooo ja kocham termoforki. Nigdzie sie bez niego nie ruszam:)LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają