Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, chyba zrobię świąteczne konfitury z pomarańczy
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
No jak widać na wykresie - lepiej Jeszcze ma katar, ale całować się nie musimy, hihih....
Coś upichcę, coś pokażę... na pewno będą naleśniki, ale jeszcze nie wiem jakie i z czym. Tym czasem muszę wyjść na ten orkan.Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ja musialam sobie zrobic herbatke hehe
Dzwonilam do siostruni - mowi ze jest lepiej:) nafaszerowali ja czyms i kazali duzo lezec -
NO niestety u nas to rodzinne ;/
ze koło 7 i 8 miesiaca sa fałszywe alarmy - ciocia tak stracila pierwsze dziecko - w 8 miesiacu miala taka sama sytuacje tyle ze wziala ja nidoswiadczona lekarka i doszlo do porodu dziecko bylo owiniete pepowina i niestety zmarło ;/ druga ciocia w 2na 3 ciaze tak samo tyle ze ona przelezala i bylo ok ..no i teraz siostra ;/
Ale na szczescie jest juz opanowana sytuacja ma sie wylegiwac i juz
Ciotka przyjdzie to dozywi malego kupie jej jakiegos pomarancza na mikolajaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:44
-
kada24 wrote:http://zapodaj.net/2c359f4043c81.jpg.html jednak testy nie kłamały
-
Ufff ale mnie wywiało. Jestem. Ale z doskoku, bo idę kucharzyćLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie z doskoku
Ehhh ja juz powiedzialam mojemu T ze nic z tego nie bedzie w tym cyklu.... Mialam byc silna, wziac to na klate i zaczac od nastepnego z optymizmem....
Bylo jak na poczatku... Czyli lzy, smutek i zal... Sama nie wiem do kogo....
Ale jest plus tego wszystkiego.... T przytulil, powiedzial ze bardzo mnie kocha a na koniec ze jedziemy do pl to sie przebadaMY... wczesniej unikal tego tematu. Wiec jest nadzieja ze sam z siebie pojdzie na badanka
Z facetami jest o tyle lepiej ze jesli po 1 badaniu okaze sie ze wsio z ńim w porzadku to na tym by sie jego meki skonczyly... A wtedy bierzemy sie za mnie... To juz znacznie dluzsza bajka...Liath, Czarnula87 lubią tę wiadomość