Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
za wczesnie - zagniezdzenie jest zazwyczaj okolo 7-10 dpo niektorzy twierdza ze nawet do 12dpo - dopeiro po 24 h od zagniezdzenia beta wzrasta- a test sikancowy o czulosci 20-25 wykryje dopeiro ciaze gdzies 5 dni po zagniezdzeniu o czulosci 10 po okolo 3 dniach wydaje mi sie ze wole troche wczesneij wzialas ta lutke - u mnie lekrz zawsze kaze prac okolo 3 dni po skoku - albo 2 dni po tescie owulacyjnym dodatnim - przez 10 dni wtedy mam 13dpo i wtedy jest szansa ze z krwi wyjdzie pozytyw albo sikaniec
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ewelka faza lutealna powinna być raczej stała, jak do tej pory mówiłaś, że miałaś w miarę regularne cykle to teraz jeśli owulka się opóźni to na moje oko i @. Fazą lutealna nie powinna się tak drastycznie zmieniać, no a jak się zmieni to ja nie mam pojęcia dlaczego i co się stało
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:spoko spoko dzięki Aniu, pytam bo nie wiem a może, któas wie lub miała tak ale luz już nie zanudzam
ogolnie jesli masz stała faze lut- to okres ci sie tez przesunie
a jesli zauwazysz ze twoja faza lut bedzie mniejsza niz 10 dni to idz do lekarza i mu o tym powiedzEweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
też mi się wydaje tak jak Ani, niestety lutka trochę za wcześnie, a 7 dpo test nie ma szans wyjść, tak naprawdę najwcześniej to 10dpo, ale pod warunkiem, że było w miarę wczesne zagnieżdżenie i jesteś pewna że miałaś owu w dany dzień, bo to, że ci wykres tak wyznaczył nie znaczy, że tak było. Czasem temperatura podnosi się 2 dni przed albo 2 dni po owulacji.
Tak najbezpieczniej zrobić w terminie miesiączki -
Daien dobry jestem ale widze ze polowa juz na dzis uciekla
Ja juz testami sie w tym cyklu nie przejmuje bo u mnie juz napewno po wszystkim temp poleciala na leb na szyje...
Wiec u mnie wpisac -. Nadzieje rozwiane....
@ pewnie juz na dniach przylezie.
Dziekuje za uwage
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ania przepis na peirniczki wrzucę na fb
Dzieki
Mój bardzo lubi pierniczki wiec moze mu zafundujeCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze z 30 minut i spadam.
Wiecie co, ja już nie kumam. Pokazywałam wam wtedy te testy owu. było już widać delikatną kreseczkę, nastepnego dnia nie pokazało się zupełnie nic, a wczoraj znowu cień cienia. Może mi to ktoś wytłumaczyć? Robię je o stałej godzinie i nie piję 2-3h wczesniej.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Paula 36,77 to nie jest na łeb na szyje, ja mam taką a nawet niższą przez całą ciąże, także spokojnie, temperatura może sobie skakać, a jak się czujesz?
Ale to spory spadek dziewczynki... Ja wiem... Ja czuje ze to juz nic z tego... Trudno.
Czuje sie.... Nijak w sumie..
Wczoaj w pracy tak mnie dziwnie w podbrzuszu bolalo... Tak ciaglo czy jak nie umiem tego opisac bo tak dziwnie
Ale napewno nie na fasolke
-
nick nieaktualny