Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ja niestety wczesniej odpadlam poszlam spac o 22 obudzil mnie i tu uwaga przeklety bol glowy obudzil mnie o 2 dopiero zasnelan o 3 i o 7 znowu ceban nawala mi jak nie wiem. Co do szyjki to ja wczoraj mialam nmz a dzis jest smz. Wiec albo ja nie umiem jej badac albo nie
Wiem juz o co kaman
Trzymam za was kciukiPaula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny ja niestety wczesniej odpadlam poszlam spac o 22 obudzil mnie i tu uwaga przeklety bol glowy obudzil mnie o 2 dopiero zasnelan o 3 i o 7 znowu ceban nawala mi jak nie wiem. Co do szyjki to ja wczoraj mialam nmz a dzis jest smz. Wiec albo ja nie umiem jej badac albo nie
Wiem juz o co kaman
Trzymam za was kciuki
Co do szyjki to miałam wrażenie, że przed snem znowu odrobinę się podniosła, to wszystko jakieś dziwne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 07:56
-
nick nieaktualny
-
Najczęściej(choć nie jest to regułą) w dzień owulacji odnotowuje się spadek a dzień po dopiero zaczyna się wzrost. Czyli jeśli masz spory spadek jest szansa, że owulka wystąpi dziś, a od jutra lub pojutrza tempki zaczną się podnosić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 08:15
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Najczęściej(choć nie jest to regułą) w dzień owulacji odnotowuje się spadek a dzień po dopiero zaczyna się wzrost. Czyli jeśli masz spory spadek jest szansa, że owulka wystąpi dziś, a od jutra lub pojutrza tempki zaczną się podnosić
A jak się znacznie podniesie, to znaczy, że owulka była:)
Nie zawsze jednak w momencie owulki tempka spada. Czasami się utrzymuje i ok dobę po owulce rośnie.Paula_29 lubi tę wiadomość